Verantwoordelijk wethouder Leon van Ast (r.) tijdens een informatieavond over de bouw van het nieuwe zwembad juni vorig jaar (archieffoto).

Slaan eerste paal zwembad afgeblazen
Laatste update: 10 september 2012 om 11:11

NOORDWIJK - De gemeente Noordwijk heeft het slaan van de eerste paal van het nieuwe zwembad BinnenZee, gepland voor aanstaande donderdag, afgeblazen.

Afgelopen vrijdag kondigde de gemeente nog aan dat de voormalige wethouders Ton van Rijnberk en Piet Barnhoorn de officiele handeling voor hun rekening gingen nemen. Daarbij werd gemeld dat de zwemliefhebbers begin 2014 de eerste duik zouden kunnen nmemen in het nieuwe bad.

 

Op vragen van Nieuws van Hier over de stand van zaken met betrekking tot de juridische bezwaarprocedures tegen de bouw van het zwembad aan de Nieuwe Zeeweg, kon toen niemand op het gemeentehuis een antwoord geven. Naar nu blijkt, vormen die juridische verwikkelingen toch nog een belemmering om nu al een eerste paal te kunnen slaan. Een woordvoerder van de gemeente geeft aan er vanochtend nog niet meer over te kunnen zeggen, maar belooft later vandaag met meer details naar buiten te zullen komen.