Gespreksleider Hans de Boer (Foto: pr).

Hotels van Oranje informeert Noordwijk over bouwplannen
Laatste update: 16 oktober 2012 om 14:02

NOORDWIJK - Dinsdag 23 oktober organiseren de Hotels van Oranje een informatieavond over hun bouwplannen aan de boulevard van Noordwijk.

Het gaat om de bouw van het Noordwijk International Convention Center (NICC) en twee appartementengebouwen (Residence Oranje) tussen het huidige Hotel Oranje en de vuurtoren. Tevens wordt een uitbreiding van Hotel Oranje beoogd.

 

De sprekers tijdens deze avond zijn algemeen directeur Jaap J.M. Liethof, stedenbouwkundige prof. ir. Adriaan Geuze van Bureau West8 uit Rotterdam en architect ir. Hans van Egmond van Van Egmond Totaalarchitectuur. Wethouder Economische Zaken en Bouwen Leendert de Lange zal spreken over badplaatsontwikkeling en de rol van de gemeente Noordwijk. De bekende Nederlandse econoom en Noordwijker Hans de Boer is bereid gevonden om de avond te leiden.

 

Aanwezig zijn ook vertegenwoordigingen vanuit de Noordwijkse Gemeenteraad, het College van B&W en projectmedewerkers uit de ambtelijke organisatie. Omwonenden en anderebelanghebbenden zijn ook welkom. Zij kunnen zich tot en met 18 oktober aanmelden via m.koper@hotelsvanoranje.nl. Aanvang is om 20.00 uur.