Bouwopdracht zwembad definitief
Laatste update: 14 december 2012 om 10:32

NOORDWIJK - De gemeente Noordwijk en Aannemersbedrijf Vaessen hebben donderdagmiddag hun handtekening gezet onder de definitieve aannemingsovereenkomst voor de bouw van het nieuwe zwembad in Noordwijk.

Wethouder Léon van Ast ondertekende het contract namens de gemeente en Ton Haagmans deed dat voor het Aannemersbedrijf Vaessen. “Ik ben bijzonder content met deze overeenkomst. Ik heb er alle vertrouwen in dat we hier een mooi zwembad krijgen. Duurzaam met weinig onderhoudskosten”, aldus de wethouder.

 

Ook Haagmans zei blij te zijn: “Mijn eerste project was destijds ook in Noordwijk. Later heb ik ook het Bollenbad opgeknapt. Wij zijn dus bekend met Noordwijk”.

 

In maart van dit jaar hadden beide partijen al de basisovereenkomst voor de bouw en de vooropdracht tot de 'engineering' ondertekend. De eerste paal van het nieuwe zwembad werd 8 oktober reeds geslagen. In januari wordt verder gegaan met het heien van de palen. Daarna gaat men de grond in, ongeveer  vier meter diep. In februari 2014 wordt de opening van het zwembad verwacht.