Het nieuwe Fioretticollege (Foto: Herman van Teijlingen).

Fioretti houdt actie voor inrichting nieuwbouw
Laatste update: 15 februari 2013 om 13:22

LISSE - Als alles volgens planning verloopt, start het Fioretticollege Lisse het schooljaar 2013/2014 in haar nieuwe gebouw aan de Sportlaan.

"De bouw van onze school vordert gestaag", vertelt Johan Copier, directeur van het Fioretticollege locatie Lisse.  Naar verwachting wordt het gebouw in het voorjaar van 2013 opgeleverd. In de periode daarna wordt de school ingericht en klaargemaakt voor het schooljaar 2013/2014. Om geld in te zamelen om het schoolgebouw zo goed mogelijk in te kunnen richten, houdt het Fioretticollege een sponsoractie 'Laat het Fioretti niet zitten'.

 

Een onderdeel van de actie is de zogenoemde Hard Hat tour. Copier: "Onder deze naam organiseren we rondleidingen in ons nieuwe gebouw. Nu de bouw ver gevorderd is, is er van binnen veel te zien. De mooie vormgeving, de constructie, het dak met zijn grote overspanning, het unieke Studiecentrum met uitzicht op de Ringvaart en nog veel meer."

 

Geïnteresseerden kunnen zelf komen oordelen door aan de Hard Hat Tour deelnemen. Dat kan op zondag 17 februari, 3 maart en 10 maart. Op deze data zijn er per zondag drie rondleiding van ongeveer een uur. De rondleidingen beginnen om 11.00, 12.00 en 13.00 uur. Copier: "De richtprijs is 10 euro, meer of minder mag natuurlijk ook, elke bijdrage is welkom." Omdat het gebouw onder constructie is, moeten de deelnemers wel 12 jaar of ouder te zijn. Opgeven voor de Hard Hat tour kan via www.fioretti.nl.