Van Leeuwen Hillegom: perfecte keukens voor elke droom en ruimte
Laatste update: 12 januari 2015 om 12:11

In de planning van uw keuken combineert MHK keukenexpert van Leeuwen Hillegom al hun ervaring met passie voor keukens. 

 

Want in een goede keuken gaan vormgeving en beleving hand in hand. Hoogwaardige materialen in een perfect design en keukenarchitectuur. Afgestemd op uw individulele wensen.

 

‘In onze showrooms brengen wij de nieuwste trends onder de aandacht en geven wij moderne inzichten over de keuken als leefruimte aan u door’, zegt eigenaar Ted van Leeuwen. ‘Aan de tijdgeest aangepaste thema’s, kleuren en afbeeldingen zijn bepalend voor onze eigentijdse visie en bieden een blik in de toekomst van levensstijlen.’ Het plannen van een nieuwe keuken gaat vaak gepaard met de nodige stress. Budget, oppervlakte, design en functionaliteit zijn factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Gaat het om een eerste gezamenlijke woning of een langverwachte droomkeuken? Ligt de nadruk op trendy kleuren of exclusieve details? Moeten de fronten bestand zijn tegen jong feestgedruis of ravottende kinderen? En wordt het niet eens tijd voor een oven en vaatwasser op ergonomische hoogte? Of wat dacht u van extra opbergruimte dankzij uittrekelementen? Bij een goede keukenplanning komt dus heel wat kijken.’  Gelukkig maakt Van Leeuwen Hillegom het u gemakkelijk en komt compromisloos aan al uw wensen tegemoet. Naast vele innovaties, achtergrondinformatie en waardevolle tips uit de dagelijkse praktijk informeert Van Leeuwen Hillegom u graag over perfecte keukenontwerpen. De planning en het ontwerp van droomkeukens in iedere stijl en formaat, gecombineerd met het belang van individualiteit, laten geen enkele ruimte voor compromissen. 

 

Zin in een mooie keuken? Ons magazine is voor de meest uiteenlopende experts op het gebied van lifestyle en kookplezier een ware bron voor spannende ideeen, want hierin is bewust ruimte vrijgemaakt voor persoonlijke inspiraties. Laat u in onze showrooms inspireren en persoonlijk adviseren. Wij heten u van harte welkom.

 

Van Leeuwen Hillegom

Jonkheer Mockkade 23, 2181 AL Hillegom

0252-519681 


Meer info: http:// www.vanleeuwenhillegom.nl