Autobedrijf van der Gugten universeel BOVAG-bedrijf
Laatste update: 12 januari 2015 om 12:23

Autobedrijf van der Gugten op ’t Heen in Katwijk bestaat sinds 1986 en is al ruim 25 jaar het vertrouwde adres voor onderhoud en service aan alle merken auto’s. 

Het bedrijf is een universeel BOVAG-bedrijf en biedt alles op het gebied van autoverkoop, service, onderhoud en accessoires. Eigenaar Jan van der Gugten: “Met iedere vraag, groot of klein, kunt u bij onze verkopers of receptie terecht. Wij gaan er dan direct mee aan de slag. Dit is al jaren onze kracht.”

 

Gebruikte of nieuwe auto

Bij autobedrijf Van der Gugten kunt u een keuze maken uit het grote assortiment van gebruikte auto’s of alle merken nieuwe auto bestellen. “Als u op zoek bent naar een bepaald type occasion, kunt u ons vrijblijvend een zoekopdracht geven. De gewenste auto wordt dan door ons bedrijf met onze service en garantie afgeleverd. Dat scheelt u veel tijd en moeite.“ 

 

Onderhoud en service

Naast de showroom is ook de grote, modern uitgeruste werkplaats gevestigd. Iedereen kan hier voor service en onderhoud van de auto terecht. “Natuurlijk repareren wij ook wanneer de auto niet hier gekocht is.”  Garagebedrijf Van der Gugten voert kleine en grote servicebeurten, reparaties en Apk-keuringen uit volgens de BOVAG-bepalingen. Dat geldt zowel voor personenwagens als bedrijfswagens. Bovendien kunt u er terecht voor het inbouwen van extra accessoires en alarmsystemen. 

 

Veilig de weg op

Ook voor reparatie of onderhoud aan de airco/climate control en het repareren of vervangen van autoruiten kunt u bij Van der Gugten terecht. Met een goed uitgelijnde en gebalanceerde auto verhoogt u het rijcomfort en voorkomt u onnodige bandenslijtage.  

 

Vakkundige medewerkers 

“Met 10 medewerkers zijn we onze klanten graag van dienst. Onze werkplaats is uitgerust met bijvoorbeeld uitleesapparatuur voor de modernste auto’s, speciaal gereedschap voor merk- specifieke reparaties en sinds kort zijn we in het bezit van een hypermodern balanceerapparaat dat zeer nauwkeurig balanceert. Vanzelfsprekend bieden wij in overleg vervangend vervoer aan. 

 

De werkplaats is zaterdagochtend tot 12.30 uur open. Bij problemen bieden wij direct een quick scan aan om het probleem aan het voertuig vast te stellen. 

 

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn voor ons van groot belang, of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe of een tweedehands auto. Daarom gaat u voor de aankoop van een auto én voor onderhoud en reparatie naar  Autobedrijf van der Gugten. Kom gerust eens langs in onze showroom of voor vrijblijvend advies.

 

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur

Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur (werkplaats tot 12.30 uur)

 

Autobedrijf van der Gugten

Heerenweg 11, Katwijk aan Zee 

071-4028047


Meer info: post@autobedrijfvandergugten.nl
Meer info: http://www.autobedrijfvandergugten.nl