Van Beek al 15 jaar het adres voor uw kunstgebit
Laatste update: 4 januari 2016 om 16:48

Het is alweer 15 jaar geleden dat tandprotheticus Rik van Beek met zijn vrouw Miranda de Tandprothetische praktijk aan de Kanaalstraat in Lisse begon. De praktijk heeft inmiddels regionale bekendheid gekregen!

“Het succes van onze praktijk is dat we het kunstgebit van A tot Z onder één dak vervaardigen”, legt tandprotheticus Rik van Beek uit. Doordat er niets wordt opgestuurd naar derden en de behandelaar tevens ook de prothese vervaardigd is de inspraak van de cliënt maximaal. In de afgelopen jaren is de bezetting van de praktijk gegroeid van één tandprotheticus naar drie tandprothetici.

 

Een tandprotheticus heeft totaal negen jaar aan opleiding genoten om direkt voor de cliënt het kunstgebit te vervaardigen. Natuurlijk wordt de tandprotheticus vergoed door zorgverzekeraars. Ook voor het kunstgebit op implantaten bent u bij Van Beek aan het juiste adres, zij hebben alle kennis in huis en kunnen u vrijblijvend voorzien van alle benodigde informatie. De praktijk heeft inmiddels met vele tandartsen in de regio samenwerkingsverbanden.  In het geval dat u een tandarts zoekt voor uw eigen gebit, en u daarnaast een tandprothese nodig heeft kan er een gecombineerd behandelplan gemaakt kan worden.

Het afgelopen jaar is Tandprothetische Praktijk Van Beek voor de tweede keer op rij verrast met de beste bedrijfsaward, de cliënten honoreerden de praktijk met een 9,6!

Tandprothetische praktijk H.M. van Beek, Kanaalstraat 187a, 2161 JH  LISSE, 0252 425 850

 

 
Meer info: http://www.gebitskunst.nl