Belisol, een oplossing voor kozijnen
Laatste update: 4 januari 2016 om 16:54

Belisol biedt de oplossing waarvan de kozijnen een onderdeel zijn. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw investering in de woning. 

Rob Hauwert, commercieel directeur van Belisol in Leiden ziet dit als het grote onderscheidend vermogen van Belisol. “We gaan een stap verder, we verkopen niet zomaar een kozijn maar kijken naar het totaalplaatje waarin de klant centraal staat. Daarnaast zijn we onafhankelijk en hebben we een eigen lijn welke in onze eigen fabriek gemaakt wordt. Daardoor hebben wij oplossingen voor de prijsbewuste klant maar kunt u ook terecht voor exclusieve stijlen en vormgeving.  Betrouwbaarheid van onze producten en dienstverlening maakt alles vervolgens compleet. ”Belisol, marktleider in Nederland, België en Frankrijk bevindt zich ruim 35 jaar op de markt en bijna 10 jaar in Leiden. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de verkoop en montage van aluminium, kunststof en houten kozijnen, deuren en dakkapellen. Ook wordt er advies gegeven over deze producten. 

 

Showroom

De showroom biedt gelegenheid om eens rustig van dichtbij te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Rob Hauwert, die samen met algemeen directeur René van Marsbergen eigenaar is van de vestiging in Leiden, ziet dit als het visitekaartje. “De aanschaf van goede en hoogwaardige kozijnen of een schuifpui is niet zomaar iets, dan is het fijn om persoonlijk kennis te maken en een helder beeld te geven wat mogelijk is.” Voor klanten die niet persoonlijk langs kunnen komen maken wij graag een afspraak thuis.

 

Kwaliteit

Belisol levert kozijnen in het midden en hoge segment en Hauwert adviseert vooral naar de kwaliteit en duurzaamheid te kijken. “Goede kozijnen zijn een duurzame investering en levert naast het comfort ook veiligheid, isolatie en energiebesparing op. Gelukkig hebben we een goede prijs-kwaliteitsverhouding en biedt Belisol een garantietermijn van 20 jaar.”

 

Jubileum

In 2016 bestaat Belisol Leiden 10 jaar en dat wil men aangrijpen om de showroom in een nieuw jasje te steken en worden nieuwe producten gepresenteerd. Een goede gelegenheid om de weg te vinden naar Belisol Leiden. Voor de producten kan er een vrijblijvende advies worden gegeven en een offerte met u worden samengesteld.

Belisol Leiden, Flevoweg 6, 2318 BZ, Leiden, Telefoon: (071) 524 09 70, ,

 

 

Meer info: leiden@belisol.nl
Meer info: http://www.belisol.nl/leiden