Specialist in alle uitneembare gebitsprotheses
Laatste update: 11 januari 2016 om 11:47

Tandprothetische zorg verlenen betekent meer dan alleen een kunstgebit aanmeten. Het is essentieel dat de tandprotheticus het vertrouwen van de patiënt wint door duidelijke informatie te geven. Goed luisteren naar de ervaringen en wensen van de patiënt is daarbij een belangrijke factor. 

Bij Tandprothetische Praktijk Brouwer vinden we het belangrijk de wensen van de patiënt als uitgangspunt te nemen. Een kunstgebit kun je op verschillende manieren maken, maar er is er maar één de beste voor die ene persoon. Het is maatwerk.

Een kunstgebit op implantaten (ook wel klikgebit genoemd) is bijvoorbeeld niet voor iedereen een noodzaak, al lijkt een kaak daar soms aanleiding voor te geven. Ook als iemand graag wittere tanden wil, dan moet je daar respect voor hebben, ook al is het misschien niet wat jij zelf het mooiste zou vinden voor die persoon. 

Door het stellen van de juiste vragen en door goed te luisteren naar de antwoorden van de patiënt brengen we de zorgvraag secuur in beeld. In de meeste gevallen kunnen we een verbetering bieden ten opzichte van de oude situatie in de mond.

In 2016 hebben we met alle belangrijke zorgverzekeraars een contract. Dit betekent dat wij de factuur rechtstreeks bij de zorgverzekeraar van de patiënt declareren. De patiënt hoeft dan bij ons niets af te rekenen. Dit geldt ook voor het klikgebit. Voor een kunstgebit op implantaten hebben wij een nauwe samenwerking met een NVOI implantoloog. Een klikgebit wordt, net als het reguliere kunstgebit,  vergoed uit het basispakket. 

Tandprothetische Praktijk Brouwer biedt kwaliteit, persoonlijke benadering en goede nazorg. Met ruim dertig werkzame jaren in de tandprothetiek mag Remko Brouwer een zeer ervaren tandprotheticus genoemd worden. 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een mondonderzoek of bel gerust voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

 

Tandprothetische Praktijk Brouwer

Van der Waalstraat 44, 2313 VD Leiden

071-5125566

 

 

Meer info: http://www.brouwertandprothetiek.nl