BT Wonen veelzijdig in woninginrichting en sanitair
Laatste update: 11 januari 2016 om 11:50

Na zich 23 jaar gericht te hebben op de vloerwoninginrichting heeft BT Tapijt zijn assortiment uitgebreid met sanitair en nieuwe vloerartikelen. Met als resultaat een nieuwe naam: BT Wonen. 

Veelzijdig, want ook voor het ontwerp van badkamers en toilet en de installatie door vakbekwame monteurs hiervan kunnen klanten terecht bij de gloednieuwe winkel die gekenmerkt wordt door zijn gemoedelijkheid en laagdrempeligheid. Eigenaar Tony van Uum die met zijn vrouw Angelique de nu nog completere winkel aan de Hoge Rijndijk met veel plezier en enthousiasme runt, vertelt dat zij met BT Wonen nu een totaalpakket aan wonen verkopen. “Klanten kunnen nog steeds terecht bij ons voor vloerbedekking, gordijnen en parket maar we verkopen nu ook sanitaire producten, tegelvloeren en vloerverwarming.”

Ontwikkelingen

De gezellige en nu nog ruimer opgezette winkel geniet een grote bekendheid in Leiden en omstreken. Van Uum die in zijn nopjes is met de nieuwe ontwikkelingen van zijn bedrijf: “We zijn zeer blij met deze kans om de klant nog beter en uitgebreider te kunnen bedienen. Professionaliteit en klantgerichtheid blijven ook met onze nieuwe koers bij ons hoog in het vaandel staan. We hebben met onze medewerkers een schat aan ervaring en kennis in huis. Zowel de verkopers als de monteurs zijn uitstekende opgeleide mensen. Er wordt daarnaast gewerkt met gerenommeerde en kwalitief hoogwaardige merken. Ook daar hechten we veel waarde aan.”

Door de concurrerende prijzen, de goede service en het eerlijke advies is BT Wonen een aantrekkelijke winkel om uw keuze te maken als het gaat om de totale woninginrichting. Onder het genot van een kopje koffie is het mogelijk om in de winkel in een gesprek met een van de ervaren adviseurs eens kennis te maken met de producten van BT Wonen.

BT Wonen,

Hoge Rijndijk 94,

2313 KL Leiden,

telefoon: (071) 512 2450

 

Meer info: bttapijt01@outlook.com
Meer info: http://www.bttapijt.nl