Joop Buiteman thuis in warmte en service
Laatste update: 11 januari 2016 om 11:55

Warmtetechnisch Bureau Joop Buiteman is al 35 jaar toonaangevend in warmte en service en inmiddels uitgegroeid tot een 'Totaal Installatie Bedrijf'.

Het bedrijf levert producten en diensten als Centrale verwarming, Gas, Water, Sanitaire installaties, Dakwerk, Riolering,  Airco en advies. Met daarnaast (snelle) service en onderhoud als uniek onderscheidend vermogen. “We laten nooit iemand in de kou zitten”, zegt Anja Buiteman, directeur van het familiebedrijf, een bedrijf met een persoonlijke touch. 

Warmtetechnisch Bureau Joop Buiteman onderscheidt zich met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding van de verschillende producten en diensten. Een aantal producten, vooral gericht op centrale verwarming en sanitair, worden in de eigen showroom tentoongesteld.

Voor alle disciplines is het service- en onderhoud apparaat het paradepaardje. “Met onze 24-uurs-service van onze eigen, door de fabrikant van het betreffende product, opgeleide monteurs, zijn we snel op de plaats van bestemming indien er zich een mankement of storing voordoet. Zo hoeven klanten nooit lang te wachten. Onze expertise als erkend bedrijf is hierin heel belangrijk. Ook geven we de hoogste garantie”, aldus een van trots glimmende Anja Buiteman.

Veiligheid

De service en onderhoud zijn dus essentieel. Volgens Harry Vogelaar, Service Manager bij Buiteman, zijn mensen zich vaak niet bewust van het belang. “Gezondheid en veiligheid staan hierin voorop. Net als een auto heeft ook bijvoorbeeld ook een verwarmingsketel regelmatig een onderhoudsbeurt nodig en op de lange termijn scheelt het ook in de portemonnee.” Met de koude tijd voor de boeg adviseert hij dan ook eens wat aandacht te schenken aan de cv ketel.

Buiteman heeft een naam opgebouwd bij diverse klanten, zowel op de particuliere als zakelijke markt. De gemeente Leiden en DUWO zijn klanten van Buiteman en zelfs landelijk blaast het Leidse bedrijf een toontje mee. Winkelketen Wibra is een van de klanten.

Warmtetechnisch Bureau Joop Buiteman B.V.,

Kuipers Rietbergstraat 3,

2321 BZ, Leiden,

071-579 4050

 

 

Meer info: info@buiteman.nl
Meer info: http://www.buitemanleiden.nl