Trimsalon Anita Drijver viert jubileum
Laatste update: 11 januari 2016 om 11:57

Trimsalon Anita Drijver bestaat twintig jaar. Om dat te vieren geeft Anita Drijver haar klanten in januari tien tot vijftig procent grabbelkorting op volledige behandelingen en cadeautjes voor de dieren. “Ik doe dit werk nog steeds met heel veel plezier.”

De trimsalon in de achtertuin onderging in april van dit jaar een grote metamorfose. “Alleen het plafond en het bad zijn hetzelfde, verder is alles nieuw”, vertelt Anita, die erg blij is met haar vernieuwde werkruimte. De trimsalon biedt de optimale verzorging van honden, katten en knaagdieren. “Plukken, uitdunnen (effileren), knippen, scheren, ontwollen, borstelen, kammen, ontklitten, wassen en föhnen”, somt Anita de werkzaamheden op. Ook voor diverse aanverwante behandelingen is men bij Drijver aan het juiste adres. “De Vereniging voor Trimmend Nederland heeft mijn salon geclassificeerd als toptrimsalon. Ik ben een gediplomeerd trimster en houd me via vakliteratuur en cursussen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vak.” Het welzijn van het dier staat altijd voorop.

Naast stagiaires, krijgt Anita hulp van Menno. “Menno is hier gekomen via wijkservicecentrum ‘Dichtbij’, dat mensen met een beperking helpt kansen te krijgen op de arbeidsmarkt. Ze stonden op de stoep en vroegen of ik mee wilde helpen. Het initiatief sprak mij aan en zo komt Menno mij iedere dinsdag onder begeleiding helpen.” Anita is enthousiast over haar dinsdaghulp. “Hij is gek op dieren, dat merk je meteen. De dieren voelen zich bij hem op hun gemak en hij wast en föhnt ze met veel liefde.”

Met de opbrengst uit de fooienpot steunt Anita een goed doel. “Voor 2016 kunnen mensen kiezen uit Dierentehuis Stevenshage in Leiden, Stichting Zwerfdieren Egypte en Stichting Aap. De organisatie met de meeste likes op mijn facebookpagina wordt het doel voor komend jaar.”

 

Trimsalon Anita Drijver

Piustuin 4,

Lisse

0252 418341  

Meer info: http://www.trimsalonanitadrijver.nl