Geen 8 tot 5-mentaliteit bij Heemborgh
Laatste update: 11 januari 2016 om 12:12

 “We hebben een leuk en goed jaar achter de rug.” Makelaar Peter van Biezen van Heemborgh blikt tevreden terug op het voorbije jaar. “De balans tussen het aantal woningen in voorraad en de vraag is weer terug.”

“Je merkt dat het vertrouwen weer terug is”, vindt Van Biezen. “Kopers zijn zeker nog kritisch. Ze kijken naar de locatie van een woning maar ook naar hoe deze is onderhouden en of het er netjes is. Dat zijn zaken die meespelen. Onze woningstylist kan daarmee helpen. Omdat lenen voor een verbouwing lastig is, zoeken mensen meer naar een woning met een goede keuken en een nette badkamer.”

“Het mooie aan dit vak is dat je onderdeel bent van een grote stap die iemand in zijn leven maakt”, vervolgt Van Biezen enthousiast. “Bijvoorbeeld wanneer iemand voor het eerst gaat samenwonen, maar ook bij gedwongen verhuizingen door overlijden of echtscheidingen, staan wij klaar. Een Te Koop-bord in de tuin zetten is makkelijk. Wij gaan verder. Kijken ook naar het fiscale gedeelte. Er spelen vaak veel emoties mee, waar wij zo secuur mogelijk mee omgaan. Hoe eerder wij bij een traject betrokken zijn, hoe beter wij op de situatie kunnen inspringen.”

Het feit dat zowel hijzelf als collega’s Patty, Sofie en Kitty in de Bollenstreek wonen, ziet Van Biezen als meerwaarde. “Wij kennen de streek als geen ander. Begrijpen waarom mensen hier zo graag wonen. Denken daar in mee.” Een ander voordeel van Heemborgh is dat er geen 8 tot 5-mentaliteit heerst. “Een woning kan ook in het weekend of ’s avonds bezichtigd worden. Loop eens binnen, of bel. Dan komen wij bij u langs.”

 

Heemborgh

Hoofdstraat 271,

Sassenheim

0252 217011  

 

Meer info: http://www.heemborgh.nl