Sport & FitnessThea Hoogervorst. Een begrip in de regio!
Laatste update: 11 januari 2016 om 12:22

Sport & Fitness Thea Hoogervorst is al jaren een begrip in de regio. Het sportcentrum is voorzien van alle luxe die een sporter zich maar kan wensen. Ruime zalen met airconditioning, geavanceerde cardio- en fitnessapparatuur, een outdoor fitness, een fijne saunaruimte, meerdere zonnecabines, een crèche en een ruime parkeergarage behoren tot de vele faciliteiten die het sportcentrum te bieden heeft.

Minstens net zo belangrijk zijn de mensen en de kennis die het sportcentrum in huis heeft! Thea Hoogervorst is trots op de mensen die bij haar werken. Het team is zeer gekwalificeerd en ervaren. Zo hebben alle enthousiaste groepslesdocenten naast een rijkserkend opleiding al jaren ervaring in de sportbranche en zijn er in de fitness zowel een medical fitnessinstructeur als een fysiotherapeut werkzaam. Hierdoor kunnen ook mensen met gezondheidsklachten uitstekend begeleid worden in ons sportcentrum. Mede dankzij dit enthousiaste team hangt overal in het sportcentrum een gezellige en ontspannen sfeer. 

Veelzijdigheid en kwaliteit gaan bij Thea Hoogervorst hand in hand met aandacht en plezier. In het sportcentrum worden maar liefst ruim 60 groepslessen per week gegeven. De fitness is 7 dagen per week geopend en er is altijd begeleiding aanwezig. Steeds meer mensen weten de weg naar het sportcentrum weten te vinden. Daarnaast wordt Thea Hoogervorst ook regelmatig benaderd door werkgevers. Het centrum heeft inmiddels veel ervaring met het opzetten van succesvolle bedrijfsfitnessprogramma’s. Daarnaast worden er ook zeer succesvolle cursussen op het gebied van lifestyle & voeding gegeven.

 Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website of loop gerust even binnen! Het sportcentrum is vanuit de gehele Bollenstreek goed bereikbaar (aan de rand van Oosthout, vlakbij de A44). Wij helpen u naar een topconditie! 

 

Sport- & Fitness Thea Hoogervorst

Nijverheidsweg 2

2215 MH  Voorhout

Tel. 0252-232657

 

 

Meer info: info@theahoogervorst.nl
Meer info: http:// www.theahoogervorst.nl