AutoCrew Garage Ten Hoope: mee in nieuwste ontwikkelingen
Laatste update: 11 januari 2016 om 13:45

Na ruim 26 jaar op dezelfde plek te hebben gezeten, verhuisde Garage Ten Hoope dit jaar 1 April naar de nieuwe locatie aan de Wasbeekerlaan. “We hebben bijna drie keer zoveel ruimte als voorheen en kunnen dus onze klanten nog beter helpen”, zegt Rob ten Hoope. Het garagebedrijf is sinds kort ook aangesloten bij Bosch AutoCrew.

“Bosch is een groot merk. Iedereen kent het”, vervolgt Ten Hoope. “Ze werken met goede, originele producten van A-kwaliteit. Dat doen wij ook. We maken vooral gebruik van hun trainingen. De autotechniek ontwikkelt zich heel snel. Om dat goed bij te houden, gaan onze monteurs soms wel twee keer per jaar op training.” Ten Hoope verwacht dat ook eigenaren van hybride auto’s de weg naar de universele garages snel zullen vinden. “Wij gaan ons daar ook op voorbereiden.”

De van oorsprong uitlaat- en bandenspecialist is al sinds 1988 een begrip in Sassenheim en de wijde omgeving. “De laagdrempeligheid, de huiselijke sfeer die hier heerst, het spreekt mensen aan. Niets is te gek.” Het team bestaat inmiddels uit zeven man. “Gecombineerd met zeven hefbruggen en tien werkplekken die we hier hebben, kunnen we veel klanten tegelijkertijd helpen. Als we een bepaalde reparatie niet zelf kunnen uitvoeren, zeggen we dat en verwijzen we de klant door naar een specialist. Die eerlijkheid wordt op prijs gesteld.”

Naast de werkplaats is een kleine showroom met tien occasions. “We gaan ook wel speciaal op zoek naar auto’s voor klanten.” De werkplaats is voor Ten Hoope het belangrijkst. “APK, onderhoud, reparaties, storingen uitlezen, airco’s. Dat is ons werk. Omdat we altijd zijn blijven investeren in de banden, doen we ook uitlijnwerk voor collega’s. Wij zijn daarin gespecialiseerd.”

In het nieuwe jaar wordt Garage Ten Hoope ook Bovag-lid.

Garage Ten Hoope

Wasbeekerlaan 53,

Sassenheim

0252 210756  

 
Meer info: http:// www.tenhoope-banden.nl