Vertrouwd voor het beste onderhoud
Laatste update: 12 januari 2016 om 9:17

Of zijn garage was overgenomen? Poul van Leeuwen kreeg die vraag nadat hij zich had aangesloten bij Bosch AutoCrew. “Zeer zeker niet! Garage van Leeuwen groeide juist het afgelopen jaar weer. Wij hebben veel trouwe, vaste klanten, waarvoor we ook in het nieuwe jaar klaarstaan. Met AutoCrew kunnen we een nog betere service verlenen.”

‘Vertrouwd voor het beste onderhoud’. Het motto van Garage van Leeuwen werpt steeds meer zijn vruchten af. “Klanten weten wat ze aan ons hebben”, zegt Van Leeuwen erover. “Als de motor uit elkaar moet, dan moet de motor uit elkaar. Maar zit het probleem in een zekering, dan wordt alleen die zekering vervangen. Als het nodig is, en de brug is vrij, dan zet ik de auto er even op om er zeker van te zijn wat het probleem veroorzaakt. De klant weet altijd waar hij aan toe is. Dat vertrouwen en die zekerheid daar gaat het om.”

Volgens Van Leeuwen is de kwaliteit van universele garages de laatste jaren enorm gestegen. “We doen niet meer onder voor de dealers, en kunnen veel scherpere prijzen rekenen. Daarom zijn wij interessant voor Bosch om de samenwerking mee aan te gaan. De uitstraling van de bedrijven wordt zoveel mogelijk hetzelfde. Vandaar de nieuwe borden buiten. Verder runnen we ons eigen bedrijf. Ik heb aan andere mogelijkheden behoefte dan bijvoorbeeld een collega die een showroom heeft.” Van Leeuwen vindt de mogelijkheid voor  het volgen van cursussen een belangrijke aanvulling. “Bosch is een belangrijke speler op het gebied van autoapparatuur. Zij vinden veel nieuwe dingen zelf uit. Voor ons is het belangrijk om bij te blijven, dus die cursussen zijn heel interessant.”

 

Garage van Leeuwen

2e Poellaan 42

Lisse

0252 417175  

 

 

Meer info: http://garagevanleeuwen.com