Lierelei: Zoek de ruimte in jezelf
Laatste update: 12 januari 2016 om 9:21

Van klankbeweging naar innerlijke rust. 

Voor Mariëtte Burm kwam de stap om aan huis een eigen studio in te richten als een natuurlijke uitbreiding van haar werk als muziektherapeute. Het was mijn droom om een ruimte te hebben waar de liefelijke klanken van de Lier en zeker ook van de menselijke stem - ongestoord door de ruis die het dagelijks leven nu eenmaal met zich meebrengt - te horen zouden zijn. 

Overal om ons heen zijn geluiden. Ze hebben een wisselende werking op ons. Ben je op zoek naar rustgevende klanken, laat je dan verrassen door het klankaanbod van de Lierelei. Ga bijvoorbeeld zelf de Lier bespelen. Het is een heel toegankelijk instrument. De lessen zijn niet gericht op prestatie of om een voorstelling geven, maar op klankbeleving en plezier in het spel. Kennismaken is mogelijk in een gratis proefles. Daarna zijn de lessen individueel in blokken van 6 lessen. Wil je zingen, spontaan en vrij, dat kan. Tijdens de zangexpressie werken we met een diversiteit aan klanken van de stem. Zingen is onze eerste taal: een natuurlijke levensbehoefte. Kinderen ‘zingen’ al brabbelend, nog voordat ze praten. Zingen is van iedereen! Ben je benieuwd naar jouw eigen klank? Je kunt je inschrijven voor een serie avonden of een enkele avond bezoeken. Zangexpressie geef ik elke twee weken, het jaar rond. 

Voor kunstzinnige therapie bij lichamelijke en/of psychische klachten kan er ook een beroep op mij gedaan worden. Diverse zorgverzekeraars vergoeden deze therapie (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende verzekering.  Gestoeld op de filosofie dat lichaam, ziel en geest onlosmakelijk zijn verbonden, werk ik er samen met de patiënt gericht aan wanneer het evenwicht daarin verstoord is. Dat doen we in actieve kunstzinnige sessies, waarin muziek centraal staat. Kennis van muziek is niet nodig, ervoor openstaan is wel een voorwaarde. Tijdens het intakegesprek bekijken we of we samen op weg gaan. 

De Lierelei

Mariëtte Burm

Klimopzoom 55

2353 RG Leiderdorp

071-5897426  

 

Meer info: http://www.delierelei.nl