Marjolein Mulder Makelaardij krijgt een 9,1 van haar klanten
Laatste update: 12 januari 2016 om 9:22

Een woning kopen of verkopen? Het advies en de begeleiding van een betrouwbare makelaar zijn onmisbaar. “Die weet immers waar kopers op letten en wat ze zoeken”, zegt Marjolein Mulder. Zij is beëdigd NVM-makelaar en gecertificeerd registermakelaar-taxateur VastgoedCert en inmiddels twee jaar eigenaar van Marjolein Mulder Makelaardij. 

Marjolein Mulder onderscheidt zich door haar eigentijdse aanpak: ze werkt niet vanuit een duur kantoorpand en heeft geen hoge personeelskosten. Daardoor kan zij messcherpe bemiddelingskosten bieden en een volledig dienstenpakket. Mulder: “Mijn persoonlijke begeleiding is mijn meerwaarde. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek vertel ik een duidelijk en transparant verhaal, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn en niet voor vervelende verrassingen komen te staan. De juiste doelgroepbepaling en een specifiek hierop gericht plan van aanpak zorgen ervoor dat een woning sneller verkocht wordt.” De waardering van haar klanten liegt er dan ook niet om: op Funda en haar eigen site krijgt ze een gemiddeld rapportcijfer van 9,1.

Zo scoort Mulder goed met haar verkoopservice. “De woning wordt gratis voor een onbeperkte periode in de verkoop gezet. De klant hoeft pas af te rekenen als de verkoop geslaagd is. Dat geeft mensen vertrouwen.” Marjolein Mulder Makelaardij biedt bovendien een uitgebreide taxatieservice. Mulder heeft ruim twintig jaar ervaring in de vastgoedsector en doet haar werk nog altijd met dezelfde passie. “Ik ben blij dat ik ook afgelopen jaar weer zo veel mensen heb kunnen helpen met de verkoop, aankoop en taxatie van hun huis. En het is mooi dat nieuwe relaties me weten te vinden via de site, facebook of LinkedIn.” Om klanten zo goed mogelijk bij te staan, hanteert Marjolein Mulder Makelaardij flexibele werktijden: van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Marjolein Mulder Makelaardij

06 27 91 79 23

 

Meer info: http://www.marjoleinmuldermakelaardij.nl