Steeds meer occasions bij Polderman
Laatste update: 12 januari 2016 om 9:25

Polderman Lisse deed ook het afgelopen jaar goede zaken met de Mitsubishi Outlander. “Deze hybrides zijn met name bij ondernemers en leaserijders erg in trek”, zegt Henkjan Klop. Ook voor komend jaar verwacht hij veel belangstelling voor de Outlander. “En vlak onze nieuwe Space Star niet uit. Die verschijnt in februari.” 

Het autobedrijf start het nieuwe jaar met een grondige verbouwing van de werkplaats. Nieuwe bruggen, een nieuwe vloer, nieuwe gereedschapstrolleys. “In de nieuwe werkplaats kunnen we nog beter werken aan het onderhoud van de auto’s. Klanten hebben er geen last van want de werkplaats draait tijdens de verbouwing natuurlijk gewoon door.”

De nieuwe Mitsubishi Space Star steelt vanaf februari de show. “Het uiterlijk is opgefrist. De uitstraling is sportiever”, vindt Klop. Hij benadrukt dat de Space Star nog steeds een van de meest zuinige en ruimste auto’s is in het A-segment. “Zeg maar de ruimste auto in het assortiment stadsauto’s. Nu helemaal opgepimpt.”

Een andere belangrijke ontwikkeling is volgens Klop de verkoop van occasions. “Dat doen we nu ook al, maar het aanbod daarin wordt komend jaar veel groter. Er is een enorme vraag naar goede, gebruikte auto’s. Veel mensen kopen voor de garantie het liefst bij een merkdealer of Bovag-bedrijf. Polderman wil daarop inspringen en heeft de ruimte ervoor om daar in te voorzien. Wij bieden straks zeker veertig gebruikte auto’s in alle maten, klassen en merken.” Klop vertelt dat de auto’s worden ingekocht bij zowel leasemaatschappijen als particulieren. “We zijn continu bezig met het inkopen van auto’s. Niet iedereen weet dat. We bezoeken ook veilingen en zijn gericht op zoek voor klanten. De auto’s kunnen we door het hele land ophalen. Polderman zorgt voor een nette afhandeling. Onze optimale service staat daarbij voorop.”

Polderman Lisse

Heereweg 50

Lisse

0252 - 418850

 

 
Meer info: http://www.polderman-lisse.nl