AutoCrew en Autohopper bij Auto Romviel
Laatste update: 12 januari 2016 om 10:20

Auto Romviel is al 19 jaar een vertrouwd gezicht op de Raadhuisstraat in Hillegom. Klanten kunnen er terecht voor APK, reparatie, onderhoud en schadeherstel aan de auto, ongeacht merk of model. Auto Romviel biedt een gevarieerd aanbod in occasions en is een vestiging van Autohopper, de no-nonsense autoverhuurder. Sinds dit jaar is Auto Romviel aangesloten bij de werkplaatsformule AutoCrew van Bosch.

“Met de ondersteuning van Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen”, vertelt Philip Romviel. “Wij garanderen kwaliteit en service. Op het niveau van dealers, maar voor universele prijzen. Daar maken we echt een verschil in.”

Steeds meer auto’s werken op computers. “Veel onderdelen daarvan zijn door Bosch gemaakt. Storingen oplossen, autocomputers resetten. Omdat wij met de apparatuur van Bosch werken, hebben we de kennis en techniek in huis om uw auto in optimale conditie te houden. De techniek gaat zo hard, wij vinden het belangrijk dat we daarin meegaan.” Voor klanten die niet zonder auto kunnen, heeft Auto Romviel tijdens onderhoud en reparatie gratis vervangend vervoer. 

Het motto van Auto Romviel is: ‘We doen het goed of we doen het niet’. “Wij maken geen compromis. Het moet goed zijn, anders doen we het niet.” Dat geldt ook voor de occasions die klanten via Auto Romviel kunnen aanschaffen. In de showroom staan ongeveer twintig occasions. Op de website staat het gevarieerde aanbod op overzichtelijke wijze gepresenteerd, compleet met foto’s en heldere informatie.

Autohopper is de autoverhuurder om de hoek met heldere voorwaarden. Auto Romviel verhuurt een bakwagen met klep, Volkswagen up en Kia Rio.

Buiten openingstijden een auto bekijken of proefrit maken? Dat kan. Bel voor een afspraak of mail naar info@autoromviel.nl.

Auto Romviel

Raadhuisstraat 1

Hillegom

0252 521926  

 
Meer info: http://auto-romviel.autocrew.nl