Sereen Medisch Pedicure en schoonheidsalon
Laatste update: 12 januari 2016 om 10:29

Sereen is een kleine knusse medische pedicure en schoonheidssalon die gerund word door Esther van Aken. Mijn passie is mensen met een goed gevoel te adviseren en te behandelen. Of het nu om huidverzorging gaat of voeten.

Voor voetmassage, scrub, french pedicure en kleurengellak kunt u terecht ,maar ook voor meer de noodzakelijke voetzorg . Overtollige eeltlocaties, kloven, likdoorns en ingroeiende nagels kunnen veel problemen geven in het dagelijks leven, maar zijn gelukkig goed behandelbaar. Schimmelnagels zijn door middel van afvlakken of nagelreparatie met LCN Wilde-Pedique, weer toonbaar en geven een verzorgd uiterlijk. Heerlijk, geen schaamtegevoel meer!

Diabetici en reumatische cliënten hebben vaak meer preventie en zorg nodig aan de voeten. Met diverse podotherapeuten zijn er samenwerkingscontracten.

Daarnaast bied Sereen een scala aan mogelijkheden voor het behandelen van de huid. Voor huidverbetering, anti-aging en welness bent u aan het juiste adres. Voor kleine behandelingen zoals harsen, epileren of bijvoorbeeld een ontspannende rug massage kunt u ook terecht! 

Sereen is gevestigd op de begane grond van de Richard Wagnerflat en er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. U bent van harte welkom bij Sereen! 

 

Sereen medisch pedicure - schoonheidssalon

Richard Wagnerlaan 73/007

2253 CD Voorschoten

Tel: 06 – 437 776 72 / 071 – 260 15 40

 

 

Meer info: info@sereen-voorschoten.nl
Meer info: http://www.sereen-voorschoten.nl