TNL: voor een groot aanbod aan vloeren en sanitair
Laatste update: 12 januari 2016 om 10:54

Voor tegels, natuursteen en laminaat gaat u naar TNL. Ook voor sanitaire producten is dit het adres. De mogelijkheid van one stop-shopping, de persoonlijke aandacht en de flexibiliteit zijn de belangrijkste pijlers van TNL. En natuurlijk het grote assortiment. “Topkwaliteit voor een goede prijs”, zegt eigenaar Ruud Berg.

Pvc-vloeren doen het nog steeds goed. “Vooral bij bestaande bouw kiezen mensen vaak voor pvc”, legt Berg uit. “Als er een stenen vloer ligt die men niet mooi vindt, is PVC  daar makkelijk overheen te leggen. Het is 100% waterbestendig, onderhoudsvriendelijk, fluisterstil, milieuvriendelijk en duurzaam.” Ook het realistische laminaat en de PVC-designs van Parador worden goed ontvangen.

Wat opvalt in het tegelassortiment zijn de enorme maten. “Tegels van 1.20 bij 1.20 of 1.80 meter lang zijn geen uitzondering. Het moet groot, groter, grootst. TNL springt daarop in.” Volgens Berg komt er steeds meer respons via de webshop. “Maar de showroom blijft belangrijk. Mensen willen het proberen, voelen, zien. Ik ben daarin ook flexibel. ’s Avonds in de showroom afspreken is geen probleem. Het transport doe ik zelf. Dat betekent niet alleen dat het op ieder tijdstip kan, maar ook dat mensen hetzelfde gezicht zien. Dat stellen ze op prijs.”

Berg vindt het belangrijk om een zo groot mogelijk assortiment te kunnen bieden. Sinds dit jaar is TNL ook dealer van Sens’eau Badmeubelen. “Sens’eau biedt een heel strak en eigentijds assortiment en is een belangrijke aanvulling. Mensen die hier binnenkomen, moeten voor een mooie prijs een goede badkamer kunnen kopen. Indien nodig kom ik bij de mensen thuis om de haalbaarheid van de plannen te bekijken. Je kunt bij mij het hele pakket regelen.”

TNL Sassenheim

Hoofdstraat 158,

Sassenheim

0252 702337 

 
Meer info: http:// www.tnlsassenheim.nl