Web & Wijs maakt u wegwijs op de iPad
Laatste update: 12 januari 2016 om 10:57

Welke oudere herkent dit niet? U koopt een iPad of ander tablet, krijgt kort wat uitleg en gaat aan de slag. Leuk, maar u blijft zitten met allerlei praktische vragen. En u weet niet wat  er nog meer met een iPad mogelijk is. Emmy Heerema van Web & Wijs helpt u verder.  

“De iPad is de meest gebruiksvriendelijke tablet. Steeds meer ouderen gaan er ook mee aan de slag. Het is een heel leuk communicatiemiddel. Maar je moet er wel goed mee leren omgaan”, zegt Emmy.

Privéles aan huis

Emmy geeft individueel les en komt bij u thuis. Geen drukke klassikale lessen. U leert in uw eigen tempo, u krijgt direct antwoord op uw vragen en u leert alleen de dingen die u zelf wilt gaan doen. “Is de iPad nieuw, dan stellen we hem samen eerst in”, vertelt Emmy. “Daarna leg ik alles geduldig en op een duidelijke manier uit. Bijvoorbeeld e-mailen, internet en het gebruik van apps. Dat zijn kleine programmaatjes waarmee u snel heel veel informatie kunt opzoeken. Wie al langer een iPad heeft, kan ik helpen met de installatie van de laatste update. En soms is het ook goed je kennis eens op te frissen.”

Persoonlijk contact

Les krijgen van Emmy is altijd maatwerk. Ze neemt de tijd en u leert veel tips en handigheidjes. Eén of een aantal lessen is vaak voldoende. En als er nog vragen zijn, kunt u altijd bellen. Voor een origineel cadeau zijn er ook cadeaubonnen verkrijgbaar.

Bij Web & Wijs gaan klantvriendelijkheid, vakbekwaamheid en gezelligheid altijd samen. Dankzij Emmy wordt werken met een iPad of andere tablet een stuk leuker! 

 

Web & Wijs

Voorschoten 

071 572 52 50

 

 

 

Meer info: http://www.webenwijs.nl