Woonbasis: meer dan de basis alleen
Laatste update: 12 januari 2016 om 10:59

Woonbasis houdt zich bezig met de basis: de vloer. En meer dan dat: ook met wanden en ramen. “PVC-vloeren nemen een grote vlucht”, zegt Hans Baaij. “We zijn hier ook heel goed in.” PVC- vloeren hebben alle voordelen van laminaat en compenseren de nadelen. “Het kan veel beter tegen vocht, geeft minder geluid en is zelfs geschikt voor gebruik bij vloerverwarming.” 

PVC is heel gevarieerd: Woonbasis heeft ruim 400 decors beschikbaar. “Het leggen ervan is specialistisch werk, dat door een vakman gedaan moet worden. Ligt het eenmaal, dan gaat het járen mee. PVC-vloeren zijn heel slijtvast, ook bij intensief gebruik zoals op trappen of in kantoren.”

Woonbasis heeft ook een uitgebreide collectie raamdecoratie zoals vouw- en rolgordijnen, plisségordijnen, shutters of (houten) jaloezieën. “We hebben er een webshop voor”, aldus Baaij. “Je kunt thuis op de bank kijken en kiezen en het zelfs virtueel in je raam projecteren. Desgewenst kun je stofstalen bestellen. In de winkel is de hele voorraad werkend te zien, inclusief alle stoffen.” Wat tegenwoordig veel besteld wordt is 'Perfect Fit'. “Dat klik je zó in je kunststof kozijnen. Eventueel met elektrische bediening. Ideaal voor draai-kiepramen.” 

Een nieuw product waar Baaij erg trots op is, zijn de houten wandpanelen, die als alternatief voor behang kunnen dienen. “Wij zijn de enige in de streek die dit verkopen. Kinderlijk eenvoudig aan te brengen en in meer dan 30 verschillende dessins.” Behalve de warme uitstraling en de vele mogelijkheden van houten wandpanelen zijn ze ook nog eens duurzaam. 

Woonbasis is onderdeel van Buitenste Binnen & Lifestyle. Op het eerste gezicht een gewone winkel in hartje Lisse, maar in werkelijkheid een uniek samenwerkingsverband van acht verschillende winkels op het gebied van wonen. Eén adres voor tal van mogelijkheden!

 

Woonbasis

Koninginneweg 101,

Lisse

0252 349742  

 

Meer info: http://www.woonbasis.nl