Wendy Hoeks van Home Outlet en Hans Baaij van Woonbasis geloven heilig in het concept van elkaar versterken en aanvullen (Foto Erwin Brandt).

Home Outlet en Woonbasis willen elkaar versterken
Laatste update: 5 juli 2016 om 14:22

LISSE - Afgelopen zaterdag 25 juni was de feestelijke opening van Home Outlet, dé Meubel outlet en Woonbasis. 

Wendy Hoeks bedrijfsleidster van Home Outlet vertelt dat Hans Baaij van Woonbasis bij 'ons' is ingetrokken. "Beide bedrijven gaan namelijk nauw samenwerken en de bedoeling is dat we - en daar geloven we heilig in - elkaar aanvullen en versterken.

 

"Klanten vonden Home Outlet over het algemeen al een super leuke winkel waar altijd wel iets voor jezelf te vinden is of om cadeau te geven met als kers op de taart een geweldige service", zegt Hoeks. "Door een uitgekiend en uniek concept kunnen wij accessoires en meubels gegarandeerd voor de helft van de normale prijs verkopen. Er komen zelfs mensen uit Duitsland speciaal naar onze winkel. Met oud student kunstgeschiedenis en kleurenprofessional Baaij hebben we klanten voortaan nog meer te bieden".

 

"Woonbasis bestaat al sinds 1995", vult eigenaar Baaij aan. "Voorheen zat ik in de Vennestraat, maar daar kwamen potentiele klanten niet zomaar even langs. Na samen met verschillende eigenaren aan de Koninginneweg 101 BuitensteBinnen & Lifestyle als pilot te hebben gebruikt, heb ik besloten om mij definitief in het dorpshart te vestigen. Dicht bij de klanten die kwaliteit willen kopen uit het dorp zelf".

 

Hoeks en Baaij discussiëren nog wat over het centrum en hoe het in hun ogen nog wat aantrekkelijker gemaakt kan worden. "De ene klap na de andere wordt uitgedeeld in retailland en vooral het middensegment heeft het zwaar. Alleen samenwerken, een aantrekkelijk centrum, gespreide activiteiten en winkelaanbod kunnen soelaas bieden".

 

Onder veel belangstelling was zaterdag 25 juni de feestelijke opening van de innige samenwerking. Home Outlet aan de Kanaalstraat 77 (tegenover Woonbasis Lisse) en Woonbasis aan de Koninginneweg 6 (schuin tegenover de Lissese Apotheek) zijn er helemaal klaar voor. Voor meer informatie kan men terecht op de website www.woonbasis.nl.

 
Meer info: http://www.woonbasis.nl