Scène uit 'Oliver - de musical' (Foto: Marcel Verheggen).

St. Jeanne d'Arc klaar voor kerstvoorstelling 'Oliver'
Laatste update: 21 december 2016 om 14:32

NOORDWIJKERHOUT - De voorbereidingen van het kerstconcert van st. Jeanne d'Arc zijn bijna afgerond. Het orkest en de spelers van Theaterschool Teylingen hebben in de afgelopen periode hard  gerepeteerd aan de theaterproductie. 

Het belooft op vrijdag 23 december een prachtige uitvoering van het verhaal van Oliver Twist worden, omlijst met heerlijke muziek van het harmonie orkest en zangkwartet Dune&Forest. Men kan het kerstweekend starten met een heerlijk avondje uit in Dickens-kerstsfeer in congrescentrum Leeuwenhorst. Daarbij is ook aan de inwendige mens gedacht; in de pauze worden o.a. kerstlekkernijen aangeboden en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten.


De laatste kaarten zijn verkrijgbaar in Noordwijkerhout bij de VVV (Dorpstraat 8) of in de Parade (v.d. Weijdenlaan 2a, ma-vr vanaf 19:00 uur) en in Voorhout bij Primera (J. van Beierenhof 26), zolang de voorraad strekt. Donateurs van St. Jeanne d'Arc kunnen gratis twee kaarten afhalen op vertoon van hun donateurskaart.

Kaarten zijn ook à € 7,50 verkrijgbaar bij de genoemde afhaaladressen. In Noordwijkerhout kan men bij het afhalen van kaarten donateur worden door een machtigingsformulier in te vullen voor € 10,- per jaar. Men krijgt dan 2 kaarten voor het concert.