(Foto: pr).

ODI komt met spannend kinderstuk over oma's
Laatste update: 4 januari 2017 om 15:44

NOORDWIJKERHOUT - In januari 2017 komt toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout met een spannend theaterstuk voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

In het stuk 'Oma's aan de macht' zien we hele andere oma's dan dat we gewend zijn

Denk je bij een oma aan een kopje thee met een taai biscuittje en een bolletje wol? Vergeet het maar! De oma's in dit stuk zijn van een heel ander kaliber. Tja, en wat als je de kleinzoon bent van zo'n oma en ook nog ouders hebt die niet eens weten hoe je heet, en dat je jarig bent... En dat je oma dan ook nog een crimineel plan verzint met haar vriendinnen en daarmee de hele boel op stelten zet! Het moet niet gekker worden, maar dat wordt het natuurlijk wel.


Oma's aan de macht zal worden uitgevoerd op 14, 21 en 22 januari in De Schelft in Noordwijkerhout en op 29 januari in De Duinpan in De Zilk. Het stuk begint steeds om 14:00 uur en de zaal is steeds om 13:30 uur open. Kaartjes zijn vanaf nu te reserveren via www.toneelverenigingodi.nl en na 26 december te koop bij boekhandel Wagenaar&van Halem en Suzanne's Feestshop in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom. Kaartjes kosten 4 euro per stuk.


Aan deze voorstelling is ook een kleurplatenwedstrijd verbonden. Kleurplaten zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen, de Bibliotheek in Noordwijkerhout en ook te downloaden van de website van ODI. Wanneer men de kleurplaat mee neemt naar de voorstelling, maakt men kans op leuke prijsjes.