(Foto: pr).

Beleef het mee bij Bemelman Bike Sport
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:10

LISSE - Bemelman Bike Sport is voor de sportieve fietser die echt iets bijzonders wil. Een unieke fiets of E-Bike waarvan er letterlijk maar één op de wereld is en gewoon te koop in Lisse vertellen eigenaren Jacqueline en Dick Bemelman.

 

 ”In het zusterbedrijf Bikepaint in Noordwijkerhout kan elke fiets in ieder gewenste kleur of design gespoten worden en bouwen wij de fiets helemaal custom op met ieder gewenst onderdeel. Onze missie is om klanten door het customizen van hun racefiets, mountainbikes, cross-, baan-, travel- en tourfietsen direct al een voorsprong te geven. Het begint allemaal bij het ontwerpen van de ideeën van onze klanten. Daarna is het aan ons om de concepten te realiseren. We gaan uw oude of nieuwe frame schuren, stralen en voorbewerken en vervolgens lakken of poedercoaten. Tenslotte snijden we de ontworpen design uit, beplakken handmatig het frame of spuiten de design op het frame en brengen de laatste laklaag aan”.

 

Santos is ons hoofdmerk en een puur Nederlands product vertelt Dick verder. “Ontwikkelt en gebouwd in Nieuw Vennep en gespoten bij Bikepaint. We hebben bovendien een pasfiets, waardoor we de ideale zitpositie kunnen bepalen. Elke fietser met klachten kan bij ons terecht. Inmiddels zijn wij na slechts drie jaar alweer uit ons jasje gegroeid en verhuizen wij 13 april 2017 naar onze nieuwe locatie Kanaalstraat 30 in Lisse en gaan we Santos Store heten. Met een grote collectie Santos fietsen, waaronder ook een tandem gaan we dan van 80m2 naar 200m2 fietsplezier. Hier blijven we trouwens gewoon alle soorten fietsen repareren en kunnen belangstellenden bovendien een kopje koffie met appeltaart komen doen”. Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby zegt fietsliefhebber Dick. “Het begon bijna veertig jaar geleden met Autoschade Bollenstreek.

Schadeherstel aan auto’s, caravans en motoren breidden we uit met een spuiterij. Alles kreeg een kleur en vandaaruit ontstond automatisch de fietsspuiterij Bikepaint”.

 

Bemelman Bike Sport

Heereweg 205, 2161 BE Lisse

0252-785549 of 06-18639261