(Foto: pr).

Introductie Cambridge Weight Plan Stappenplan bij Body Message Hillegom
Laatste update: 5 januari 2017 om 11:58

HILLEGOM - Body Message is een nieuwe praktijk in Hillegom op een vertrouwd adres. Bij Body Message kun je  terecht voor sport- en ontspanningsmassages, mindfulness coaching en het vernieuwde Stappenplan van het Cambridge Weight Plan.

 

Van verantwoord afvallen naar bewust genieten

Het Stappenplan is een flexibel en geheel op jouw individuele wensen en omstandigheden af te stemmen afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma. Het Stappenplan is nieuw in Nederland en wordt in Engeland al een jaar succesvol gebruikt. Samen bepalen we in welke Stap je begint. We mixen en matchen: gezonde voeding komt al vrij snel aan bod en samen met de Cambridge Weight Plan producten kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu’s samenstellen.

 

Met het Stappenplan biedt Cambridge Weight Plan Hillegom een uitgebreider productassortiment met verschillende smaken!

 

Massages en mindfulness coaching

Bij Body Message kun je tevens terecht voor diverse massages (o.a. sport, ontspanning, hotstone, anti-cellulite) alsmede mindfulness trainingen. Je kunt individueel mindfulness training krijgen of deelnemen aan de 8 weekse groeps training. Binnenkort zullen we ook een pilot wandelgroep starten.

 

Nieuwsgierig of geïnteresseerd?

Graag deel ik mijn ervaringen en help ik mensen die, net als ik, hun gewicht in evenwicht willen brengen en behouden, ontspannen en gezond in het leven willen staan. Wil je meer informatie over de massages, mindfulness trainingen of het Cambridghe Weight Plan Stappenplan, aarzel dan niet om contact op te nemen! Of kijk op onze Facebook pagina: www.facebook.com/cambridgehillegom

 

Body Message, Nancy Kool

Marconistraat 14, 2181 AK Hillegom

06-25485708

Meer info: info@bodymessage.nl