(Foto: pr).

De Duinpan, de locatie met onbeperkte mogelijkheden
Laatste update: 9 januari 2017 om 9:11

DE ZILK - Het prachtige gerenoveerde pand in De Zilk heeft een luxe en tegelijkertijd, warme uitstraling. Het vormt een perfecte trouwlocatie want De Duinpan is niet alleen een prima gelegenheid voor de trouwreceptie, het diner of het feest; De Duinpan is door de gemeente Noordwijkerhout aangewezen als een officiële trouwlocatie.

 

Zelfs voor achtergrond van die unieke bruidsreportage (De Duinpan ligt naast de Amsterdamse Waterleidingduinen) is gezorgd. Alles geregeld en volledig verzorgd voor een onvergetelijke trouwdag. Met een eigen groot podium, professionele licht- en geluidsinstallaties is De Duinpan bij uitstek geschikt voor optredens van een koor, toneelgezelschap, orkest of band.

 

De Duinpan beschikt over meerdere zalen en daardoor leent de locatie zich natuurlijk ook voor het vieren van een intiemer feestje, een verjaardag, bedrijfsuitje, bijeenkomst van een vriendenclub, een familie reünie, een vergadering, symposium of workshop.

 

De keukenbrigade tovert zonder problemen een 3 gangen menu voor een groot gezelschap of een walking dinner voor een gezellige kleinere bijeenkomst, eventueel een welkomstdrankje en een hapje. Voor een zakenlunch draait men zijn hand niet om. Ook voor een kinderfeestje weet de keuken precies wat hem te doen staat.

 

Kortom De Duinpan is er voor iedereen. Kijk voor aanvullende gegevens op de website.

Of neem contact op voor een afspraak via de email of telefonisch: 0252 – 515465.

 

Duinpan De Zilk

Sportlaan 34, 2191 XH De Zilk

0252-515465

Meer info: info@duinpandezilk.nl
Meer info: http://www.duinpandezilk.nl