(Foto: pr).

Van der Elst Vlees staat voor kwaliteit en service
Laatste update: 5 januari 2017 om 14:06

LISSE - Van der Elst Vlees heeft net de drukste maand van het jaar achter de rug. Tijd om rustig achterover te leunen is er niet. “De zaken gaan door. Onze klanten verwachten weer mooi vlees van ons”, lacht Leo van der Elst. Het bedrijf levert vlees en vleeswaren aan horeca en instellingen. Online kunnen ook particulieren er weer terecht.

 

Ruim tien jaar geleden maakten Leo en Mary van der Elst de keuze om te stoppen met de winkel. “Het werd

gewoon te veel”, legt Leo uit. “Dus zagen we ons genoodzaakt één tak af te stoten.” Door de ontwikkelingen

op digitaal gebied zag de allround slager een kans om ook de particuliere markt weer te bedienen.

“Via onze website kunnen klanten hun vlees bestellen. Afhalen doen ze in ons bedrijf aan de Wagenstraat.”

Hij benadrukt dat de winkel niet opnieuw opengaat. “Dat is een andere tak van sport. Bovendien zit je dan

weer vast aan openingstijden. Nu spreken we af wanneer iemand zijn bestelling komt afhalen. Daarin zijn

we flexibel en dat werkt prima.”

Van der Elst loopt al veertig jaar rond in het slagersvak. “Natuurlijk gaan we met de tijd mee. We zijn volledig

geautomatiseerd. Toch is het werk nog steeds ambachtelijk. Het slachten gebeurt niet meer hier, maar de vleesveredeling doen we nog steeds zelf. Daardoor kunnen we ook specialiteiten aanbieden als speenvarkens,

of gekookte kalfstong. Wij maken vleesproducten op maat.” De multiculturele samenleving laat zijn sporen na. “Vlees wordt heel anders gekruid dan vroeger. Daar spelen wij uiteraard op in.” Het is die service en de kwaliteit van de producten waardoor Van der Elst Vlees het al zo lang volhoudt. “Mijn vroegere werkgever zei: ‘kwaliteit wint de strijd te allen tijd’. Wij beamen dat van harte!”

 

Van der Elst Vlees

Wagenstraat 5, 2161 ZK Lisse

0252-413359


Meer info: http://www.vanderelstvlees.nl