(Foto: pr).

GP Verwarming & Sanitair laat u niet in de kou staan!
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:07

VOORHOUT - GP Verwarming & Sanitair in Voorhout is specialist in het installeren, repareren en onderhouden van centrale verwarming, gas-en waterinstallaties, ventilatiesystemen en het uitvoeren van bijkomende loodgieterswerkzaamheden.

 

Als landelijk erkend gas- en waterinstallateur bedient eigenaar Graham Pickering op de grens van Voorhout en Noordwijkerhout de gehele regio. ”Maar ook daarbuiten zijn we met succes actief”, vertelt een trotse Pickering die zich centraal in de Bollenstreek op zijn plaats voelt. “We bieden een veelzijdig pakket aan. Daarbij staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Persoonlijk contact en persoonlijke benadering spelen daarnaast een belangrijke rol. ‘Verwarming en Sanitair’ voeren we in onze naam, maar eigenlijk dekt dat een breed scala aan werkzaamheden. En met succes durf ik te zeggen. Het gaat daarbij niet alleen om het installeren van de Cv-installaties, maar ook om onderhoud en service”, aldus Graham Pickering. “Maar dat geldt uiteraard ook op het gebied van sanitair, ventilatiesystemen en zaken op het gebied van duurzaam installeren. En op alle onderdelen hanteren we eerlijke prijzen”.

“Van het duurzaam installeren van bijvoorbeeld zonneboilers en warmtepomp-systemen worden onze klanten èn wij blij”, vervolgt Pickering. “En als we na een jaar terugkomen bij onze klanten voor het jaarlijkse onderhoud aan deze installaties vragen wij altijd naar het energieverbruik van de apparatuur. Onze klanten reageren daar altijd enthousiast op. En dat is natuurlijk leuk voor beide partijen. We kunnen stellen dat de door ons uitgevoerde installatie werkzaamheden in de loop der jaren een tevreden en uitgebreid netwerk van zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers heeft opgeleverd”!

GP Verwarming & Sanitair viert dit jaar zijn 15-jarig jubileum en bestaat uit een team van drie ervaren medewerkers. Daarop kunt u ook in 2017 rekenen. Neem daarom verblijvend contact via onze website of maak een afspraak. Kijk op onze website voor onze 15-jarige jubileum acties.

GP Verwarming & Sanitair staat voor u klaar!

 

 G.P. Verwarming & Sanitair

‘s Gravendamseweg 67-h, 2215 TG  Voorhout.

0252-340785

Showroom - Werkplaats op afspraak.

 

Meer info: http://www.gpverwarming.nl