(Foto: pr).

De dynamiek van Heemborgh Makelaars voor fijn woongenot
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:12

SASSENHEIM - Onbeschrijflijk veel plezier, prima vakkennis, uitstekende lokale marktkennis, hoge mate van deskundigheid, accurate klantvriendelijke service en begeleiding, eerlijk en betrouwbaar advies en jarenlange ervaring.

 

Kernwaarden die de dynamiek van Heemborgh Makelaars, gevestigd op de hoek van de Hoofdstraat-Teijlingerlaan te Sassenheim karakteriseren en het gedreven makelaarskantoor brengen tot een gemiddeld rapport beoordelingscijfer van een 9,1.


“De koop van een woning is de grootste beslissing in een mensenleven. Hier staan belangen op het spel waarbij zowel zeer vakkundig als zeer zorgvuldig moet worden omgegaan. Om dan in deze belangrijke stap een verdienstelijke schakel te vormen is ontzettend fijn”, vertelt gecertificeerd NVM Makelaar Vastgoed Peter van Biezen. Samen met zijn vrolijke en opgewekte team bestaande uit Sophie, Patty, Kitty en Yvonne helpt de bevlogen makelaar dagelijks vol enthousiasme mensen aan een woning die past bij diens levenssituatie.

 

“Wonen is een kostbaar levensgenot dat ons team begrijpt. Aldoor gaan wij voor die leus”, glimlacht Van Biezen. Ofschoon de internetmakelaar een steeds belangrijkere rol op de rap bewegende woningmarkt acteert, wil Heemborgh juist meer zijn dan een internetmakelaar. “Met fraaie technieken die de markt met zich meebrengt kan Heemborgh precies de completere makelaar zijn en daarmee het verschil maken. Binnenkort gebeuren bij Heemborgh verrassende, vooruitstrevende en toekomst gerichte veranderingen, die meegroeien met de transformerende markt en bovendien onze dienstverlening optimaliseren en verfraaien”, verklapt de NVM-makelaar. Heemborgh Makelaars, mede in de regio bekend met andere vestigingen, is gemakkelijk  bereikbaar, ligt centraal en bespant groot gebied.

 

“Zowel woningzoekende - als woningverkopende mensen vinden het fijn bij ons ‘Heemborghteam’ en geven ons hun  vertrouwen. Ook geldt dat voor projectontwikkelaars die ons frequent uitnodigen voor  Nieuwbouwprojecten. Heemborgh heeft verheugende zin in 2017.”

 

Heemborgh Makelaars

Hoofdstraat 271, 2171 BE Sassenheim

0252-217011

Meer info: sassenheim@heemborgh.nl