(Foto: pr).

Veertig jaar Jatibee Lisse: dat vraagt om een feestje
Laatste update: 5 januari 2017 om 14:52

LISSE - De eerste jaren op de Vennestraat bevallen Annemarie de Nooij en Remon Witteveen, eigenaren van Jatibee Zonwering, Rolluiken en Garagedeuren, uitstekend. “Na dertig fijne jaren in de Kanaalstraat was het een boeiende stap, maar klanten weten ons inmiddels goed te vinden. We hebben met twee loodsen en de showroom nu alles onder één dak”.

 

Bij Jatibee kan men terecht voor zonweringsdoeken, binnen- en buitenzonwering, veranda’s, rolluiken in alle soorten en maten, garagedeuren, insectenwering, windschermen en terrasverwarming. De showroom is drie dagen in de week open. De rest van de tijd is Remon met zijn medewerker op pad om de artikelen te monteren, te leveren of ontvangt hij klanten op afspraak. “Ook bij ons is er een verschuiving van de markt. Mensen oriënteren zich tegenwoordig veel via internet. Ze hebben dus vooraf al vaak een goed beeld van wat ze willen. De showroom blijft echter heel belangrijk. Mensen willen het product ook graag zien. In onze showroom vindt u dan ook bijna alles van het assortiment wat Jatibee u kunt bieden”. U kunt bij ons ook terecht voor onderdelen en reparaties van binnen- en buitenzonwering. “Voorbeelden van merken die wij voeren zijn Novoferm, Jasno, Sunway, Weinor, Schlappi, Suncircle, Sunmaster en Velux”. Volgens Remon blijft de grote servicegerichtheid de kracht van het bedrijf. “Als er iets is, dan zijn we er. Als de showroom niet open is dan ben ik bereikbaar op mijn mobiele nummer en dat werkt goed”.

Terwijl de zon nauwelijks meer schijnt lopen de werkzaamheden gewoon door. “We hebben een goed najaar gedraaid en met het vervangen van de garagedeuren in de winter vervelen we ons niet. Verder zijn we voor het jaar 2017 druk bezig met acties rondom ons veertigjarig jubileum, maar dat blijft nog even geheim”. De openingstijden van Jatibee Zonwering en Rolluiken zijn: donderdag en vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

 

Jatibee Lisse

Vennestraat 36/F, 2161 LE Lisse

0252-411075 of 06-38923399

Meer info: http://www.jatibee.nl