(Foto: pr).

Lootz Automotive: auto’s tegen elke prijs
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:00

LISSE - Van Smart tot Porsche wij hebben het allemaal in huis vertelt eigenaar Maarten van der Putten. “In onze standaardvoorraad van veertig auto’s is er voor ieder wat wils. Naast een hoop variatie is er een ideale mix van goedkoop naar duurder.

 

Wij selecteren onze auto’s altijd zelf en kopen niet wat er wordt aangeboden. Alleen zo kunnen we pal achter onze producten staan en gemakkelijk een stapje extra doen”. Wij zijn een erkend RDW bedrijf en kunnen de tenaamstelling, vrijwaring en de aanmelding bij het Centraal Bureau Motorrijtuigenbelasting terplekke voor u verzorgen vertelt Van der Putten verder. “Tevens zijn al onze auto’s voorzien van NAP welke de juistheid van de kilometerstand garandeert. Wilt u de auto van uw dromen geheel of gedeeltelijk financieren, ook dat kunnen wij regelen en wij zijn open wanneer u dat wilt”. Via onze dochteronderneming Automakelaar randstad.nl kunnen we nationaal of internationaal ook uw auto verkopen vertelt Van der Putten. “Bij onze dochter gaan we eerst verkopen alvorens een nieuwe aan te schaffen. Inruilen is namelijk vaak niet de beste optie.

 

U zoekt iemand die alle rompslomp uit handen neemt met de beste prijsgarantie en dat zijn wij. Bij zowel aan- als verkoop staat laagdrempeligheid en gezelligheid daarbij hoog in het vaandel. Voel je dan ook vooral welkom.

 

Of je nu komt voor een goedkope occasion of de allerduurste dat maakt voor ons niet uit. Wij maken geen verschil en de gastvrije benadering is dezelfde. Onze kracht is dat je het niet verwacht en het anders dan anders en altijd iets bijzonders is”. Lootz Automotive en Automakelaarrandstad zijn 24 uur bereikbaar, open op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op afspraak.

 

Lootz Automotive

Grevelingstraat 71, 2161 WE Lisse

0252-714000

Meer info: http://www.lootz.nl