(Foto: pr).

Autobedrijf Polderman Lisse: Mitsubishi dealer en Vakgarage ineen
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:21

LISSE - Polderman Lisse staat al ruim veertig jaar bekend als dé Mitsubishi dealer van de Bollenstreek. Sinds mei 2016 heeft Polderman echter een tweede concept ernaast: Vakgarage Polderman. Vakgarage is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt.

 

U kunt bij ons terecht met automerken van Alfa Romeo tot aan Volvo en alle merken die er tussen in zitten vertelt Henkjan Klop. “En we zien dat mensen het prettig vinden om in de buurt terecht te kunnen voor het onderhoud of reparatie aan de auto. Voorheen waren er meer autobedrijven in Lisse te vinden, maar tegenwoordig moet je een eind rijden om bij een merkgarage terecht te kunnen. Bij Polderman Lisse heb je echter de voordelen van de merkgarage en het is in de buurt. Dat is een win-win situatie.”

 

Door het concept Vakgarage kunnen wij u betrouwbare en kwalitatieve APK keuringen, accuservice, aircoservice en de verschillende beurten aanbieden vertelt Klop verder. “En door onze merk onafhankelijkheid bent u voor elke reparatie of vervanging bij ons aan het juiste adres. Wij hebben door de nauwe samenwerking, denk aan bijvoorbeeld de gezamenlijke inkoop, met ruim tweehonderdvijftig andere Vakgarages het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen en acties voor u in petto. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de BOVAG en al jaren RDW erkend. Daarnaast hanteren wij een eigen kwaliteitsplan en een ondersteunend technisch trainingsprogramma om van de nieuwste technieken in de auto- branche op de hoogte te zijn.  Vakgarage Polderman hoeft niet altijd de goedkoopste te zijn, maar is uiteindelijk altijd voordeliger. Wij bieden kwaliteit en topservice tegen een goede prijs. U kunt ook bij ons terecht voor producten, zoals Pechhulp, Aankoopkeuring, de Polderman autoverzekering en als mobiliteitspartner voor ondernemers”.

 

Polderman heeft na een grondige verbouwing van de werkplaats, naast nieuwe bruggen, vloer en gereedschapstrolleys, ook meer transparantie gekregen door de glazen wand tussen showroom en werkplaats vertelt Frans van der Putten. “Er is letterlijk een muur geslecht. De klanten kunnen nu met de reparaties meekijken en het uitvoeren van haar of zijn onderhoud tot in de details volgen. We hebben nu meer communicatie over en weer met de klant en het geeft een ruimtelijker effect. Optisch lijkt de ruimte ook veel groter geworden. Het is bovendien prettig dat we mede door de nieuwe werkplaats het werk nog beter kunnen

uitvoeren”. Een andere belangrijke ontwikkeling is volgens Klop de verkoop van occasions. “Er is een enorme vraag naar goede, gebruikte auto’s.

 

Veel mensen kopen voor de garantie het liefst bij een merkdealer of BOVAG-bedrijf. Polderman springt daarop in en heeft de ruimte ervoor om daar in te voorzien. Wij streven ernaar om ruim vijftig occasions in alle maten, klassen en merken te kunnen aanbieden. De gebruikte auto’s worden ingekocht bij zowel leasemaatschappijen als particulieren. We zijn continu bezig met het inkopen van goed onderhouden gebruikte auto’s van alle Merken. Niet iedereen weet dat. We bezoeken veilingen en zijn altijd gericht op zoek voor klanten met specifieke wensen. Ons inkoopnetwerk is door de jaren heen erg groot geworden, zodat we altijd de juiste auto weten te vinden”.

 

Naast de werkplaats met moderne gereedschappen, testapparatuur voor alle merken en allround monteurs krijgt u na een onderhoudsbeurt de auto altijd netjes gewassen terug.

Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion zult u bij Vakgarage Polderman gegarandeerd en zeker slagen. Polderman is er dus voor een nette afhandeling, optimale service en voor elk merk, waar u bovendien op loopafstand terecht kunt.

Voor meer informatie kunt u binnenwandelen of terecht op de website.


 

Polderman Lisse

Heereweg 50, 2161 AH Lisse

0252-418850

De nieuwe onverzettelijke servicewagen van Polderman Lisse.

Waar je ook staat, hulp is onderweg!

Meer info: http://www.polderman-lisse.nl