(Foto: pr).

Raethuys Opticiens: oogstrelend zien stralend zicht
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:26

VOORHOUT - Raethuys Opticiens, vanaf april 2015 verhuisd van de Herenstraat naar de Boekhorstlaan in Voorhout, is niet zomaar een opticien maar een gespecialiseerde optiekzaak waar klantvriendelijke service en persoonlijke  aandacht hoog in het vaandel staan.

 

Vol enthousiasme en met betrouwbare kennis en deskundigheid bieden Martijn de Jong (rechts op de foto) en Jeff van der Wiel dienstverlening van topkwaliteit aan eenieder die waarde hecht aan oogzorg op maat en vakmanschap.

 

“Bij ons ervaart de klant ‘de kunst om te zien’ en krijgt een eerlijk en oprecht advies”, verkondigen de beide ervaren opticiens stellig. “Ultiem en plezierig kijkcomfort vereist maatwerk. Elk oog is verschillend en daarbij is ieder gezicht anders. Een montuur behoort niet alleen bij het gezicht te passen maar beslist bij het karakter en de uitstraling van de persoon. Elk mens, op welke leeftijd ook, moet zich prettig voelen met een bril op zijn neus en dat geldt ook voor kinderen, de doelgroep waarop Raethuys Opticiens is toegespitst en waarmee de optiek hét onderscheid maakt”, verduidelijkt Jeff. “Kinderen mogen bij ons zelf de brillenglazen in hun eigen montuur slijpen”, onthult Martijn als exclusieve specialiteit.

 

Raethuys Opticiens beschikt over een ruime en gevarieerde collectie stijlvolle elegante en modieuze monturen, zowel bril als zonnebril, met topmerken als Dita en Porsche Design, stoere kinderbrillen van bijvoorbeeld het merk Bbig, evenals een breed assortiment contactlenzen (hard, zacht en multifocaal), die stuksgewijs keuzemogelijkheid verschaffen voor elk budget. “Trendy is de nachtlens”, vertelt het tweetal opgewekt. “Een product dat in korte tijd een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en enorm aan populariteit wint. Overdag verantwoord scherp zien zonder het dragen van een bril of lenzen.”

Meer info is te vinden op de site.

 

Raethuys Opticiens Voorhout

Boekhorstlaan 1-A, 2215 AX Voorhout

0252-213957

Meer info: http://www.raethuysopticiens.nl