(Foto: pr).

Drink beter koffie met RAVOTT
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:28

VOORHOUT - Met niet aflatend enthousiasme startte barista Ruben Stelma anderhalve maand geleden officieel met RAVOTT, een shop gespecialiseerd in verse koffie van hoogwaardige kwaliteit.

 

 “Koffie is een prachtig product van de natuur en wereldwijd de meest gedronken drank. Echter niet alle koffie is werkelijk van goede kwaliteit. Goede koffie begrijpen en herkennen is van relevant belang om het dagelijks ‘bakkie’ daadwerkelijk te leren waarden. Feitelijk is koffie te mooi om zomaar voor lief te nemen”, vertelt de bevlogen koffiespecialist die kennisoverdracht, passie en vaardigheden als de allermooiste facetten van het markante ambt beschouwt. RAVOTT, een merk dat verstand heeft van goede koffie, leert mensen beter koffie drinken en levert daar de producten maar ook de kennis voor. “Goede koffie is ‘vers’ en in balans. Koffie behoort smaakvol te zijn zonder te veel extreme of harde tonen en dient evenwel een lange, prettige nasmaak te hebben,” aldus de barista. Volgens Ruben, bekend van het RTL4 programma ‘Koffietijd’, is kennis de

kracht en drijfveer van RAVOTT. “Weten wat je daadwerkelijk drinkt en hoe je koffie zet is enorm belangrijk, zowel thuis als in de horeca. RAVOTT legt dat door middel van een weblink op elke zak koffie tot in details piekfijn uit. Zowel diverse eigenschappen als variëteit, groeihoogte en oogstmethode evenals de branddatum (versheid), bepalen het karakter, de smaak van de koffie”, belicht Ruben die vele kanten van de koffiewereld kent. Het koffieassortiment van RAVOTT omvat drie prachtige koffiesoorten van topkwaliteit. De ‘Stelma Blend’, een mix afkomstig uit Brazilië en Costa Rica en twee single origins, één afkomstig uit Costa Rica en één uit de hooggebergtes van Guatemala.

Naast het overbrengen van kundigheid en verkoop van koffie is RAVOTT evenzeer sterk in het professioneel arrangeren met topkoffie op gelegenheden als bedrijfsfeesten, bruiloften en beurzen en het geven van workshops.

 

RAVOTT

Jacoba van Beierenweg 16-A, 2215 LB Voorhout

06-49798391

Meer info: http://www.ravott.nl