(Foto: pr).

Sportfondsen: vernieuwend voor jong en oud in De Waterkanten
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:50

LISSE - Beheerder Sportfondsen Lisse blikt terug op een goed activiteiten- en evenementenjaar.
Een van de vele hoogtepunten waren de ‘Drijf In’ met gratis popcorn en film tijdens het zwemmen, de Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren.

 

Een van de vele hoogtepunten waren de ‘Drijf In’ met gratis popcorn en film tijdens het zwemmen, de Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren dat ruim euro 4.000,00 opbracht en het spectaculaire NK onderwatervoetbal vertelt Nick van Schagen, medewerker marketing en communicatie.

Het zwembad in Sportcentrum De Waterkanten beschikt over een recreatief bad, een zes banen wedstrijdbad, een instructiebad en een zestig meter lange glijbaan, whirlpool en een peuterbad met verschillende speeltoestellen. Bij het wedstrijdbad is er bovendien een tribune met honderd zitplaatsen. We willen blijven innoveren voor jong en oud en daarom staan er staan weer mooie activiteiten op stapel zegt Van Schagen. “De exacte data volgen nog op onze website, maar de kinderactiviteiten worden in ieder geval uitgebreid met lasergamen in de sporthallen, waarbij de hal wordt omgetoverd tot een heus lasergame centrum.

We gaan zeemeermin zwemlessen aanbieden. In één middag leer je dan alle ins en outs van het zeemeermin zijn. Je verfijnt je onder-water-technieken, leert er veilig gebruik van te maken en het is natuurlijk gewoon heel erg leuk. Het is bovendien ook mogelijk om dan een echt zeemeermin verjaardagspartijtje te vieren. Als één van de eersten in Nederland gaan we FloatFit op een drijvende mat in het zwembad geven. Op deze mat voer je oefeningen uit, terwijl je continu bezig bent je balans te houden op de Aquabase. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor extra intensiteit en daarom is deze training niet te vergelijken met welke andere training dan ook. Tenslotte gaan we door met het programma ‘TopFit’. Hierbij gaan de deelnemers elke woensdag in de gymzaal één uur aan de slag met sport, bewegen en muziek en dit is vooral bedoeld voor de Volwassen doelgroep”. Sportfondsen Lisse biedt verder activiteiten voor alle doelgroepen aan in het zwembad en de sporthallen. Voor meer informatie of een overzicht van alle bestaande en nieuwe activiteiten kunt u terecht op de website.

 

Sportcentrum De Waterkanten

Sportlaan 21, 2161 VA Lisse

0252-414488

Meer info: http://www.sportfondsenlisse.nl