(Foto: pr).

Tropic Parket Sassenheim swingt na 42 jaar nog steeds
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:44

LISSE - Perfectie in alles op het allerhoogste niveau, dat is Tropic Parket Sassenheim. Het aanbod en de diversiteit op het gebied van parketvloeren is oneindig, de kwaliteit uitsluitend allereerste klas, de duurzaamheid ellen jaren lang, de investering volslagen verantwoord en het onderhoud zeer eenvoudig.

 

Parketspecialist Jan Stelma van Tropic Parket Sassenheim beschikt al meer dan 42 jaar over gedegen en erkentelijk vakmanschap en kennis, verleent weergaloze service en etaleert in zijn verrassend ruime showroom een breed assortiment aan parketvloeren in vele prijsklassen voor elk budget. “Hout is een fantastisch mooi en duurzaam natuurproduct waar geen enkele van de vele kunststofsoorten tegenop kan. Hout leeft, voelt niet koud aan, combineert bij zowel modern als antiek interieur en vraagt praktisch nauwelijks onderhoud. Met een passende vloer voor welk vertrek ook brengt Tropic Parket Sassenheim natuur in elk pand”, rept Stelma stellig. Van de betere massieve vloeren, visgraatvloeren, plankvloeren, verouderde vloeren, kloostervloeren tot echt oud eikenhouten vloeren van Tablazz voor de liefhebber en parketvloeren van topmerken als Haro, Heywood en Lamett, presenteert de ruime collectie zelfs laminaat en vinyl. Zonder zorgen legt (ook in verstek), repareert, schuurt, lakt en oliet Stelma alle parketvloeren na een vooraf vrijblijvend, deugdelijk en eerlijk gratis advies.

“Tropic Parket is een eenmanszaak en doet alles zelf. Kundig leggen behoeft geen service”, grapt Stelma die op alle aspecten binnen de discipline parket- en laminaatvloeren over overvloedige ervaring beschikt, nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen op parketvloergebied volgt en adequaat inspeelt op nieuwbakken trends. “Vergrijsd eiken en Heywood Reclaimed Barnwood vloeren in verschillende onbehandelde ‘naturelook’ kleurstelling met design en zowel grof of fijn geborstelde, glad als ruige planken in breedte vanaf vijftien centimeter, zijn nu een heuse rage maar voor Tropic Parket dé onvervalste uitdaging voor ultiem meesterwerk.”

 

Tropic Parket Sassenheim

Heereweg 470-B, 2161 DH Lisse

0252-217180

Meer info: http://www.tropic-parket.nl