(Foto: pr).

Golfen op Tespelduyn tijdens Koningsdag
Laatste update: 28 maart 2017 om 11:48

NOORDWIJKERHOUT - Dit jaar wordt alweer het 14de Noordwijkerhouts Golfkampioenschap van de Oranjevereniging Noordwijkerhout georganiseerd.

Een spannende en uitdagende wedstrijd voor ervaren en minder ervaren golfers, waarbij niet alleen de individuele prestatie telt, maar ook de gezelligheid. En een feestelijke Oranjesfeer mag op deze dag natuurlijk niet ontbreken.

Het golfkampioenschap vindt plaats op Koningsdag, donderdag 27 april. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten meespelen zal er een ochtend- en een middagprogramma zijn. De ochtendflights lopen van 9.30 tot 12.30 uur en de middagflights van 13.30 tot 16.30 uur. Op basis van inschrijvingen wordt er een passende indeling gemaakt over het ochtend- en middagprogramma. Hierbij wordt eerst rekening gehouden met de sponsors, Vrienden van Oranje en de donateurs van de Oranjevereniging.


De achttien holes hebben een lengte van 50 tot 180 meter en bevatten ludieke en spannende hindernissen. De wedstrijdvorm zal dit jaar wederom Stableford zijn, wat betekent dat iedereen een eerlijke handicapverrekening mee zal krijgen. Deelnemers dienen in bezit te zijn van een CHP 54 of baanpermissie Tespelduyn.


De inschrijving sluit op woensdag 19 april en staat tot 9 april open voor donateurs en inwoners van Noordwijkerhout. Na 9 april staat de inschrijving open voor alle golfliefhebbers. Inschrijven kan uitsluitend via www.ovnwh.nl. Het inschrijfgeld bedraagt voor Vrienden van Oranje en donateurs van de Oranjevereniging 15 euro en niet-donateurs 20 euro. Aanmelden als donateur van de Oranjevereniging (voor 5 euro of meer) is bij inschrijving vanzelfsprekend mogelijk.


Op maandagavond 24 april tussen 19.00 en 20.30 uur kunnen deelnemers de scorekaart ophalen bij de Oranjevereniging in 't Landhuys van Tespelduyn. U ontvangt van Tespelduyn speciaal voor deze avond vrije toegang op het Tespelduyn Training Centre om uw swing en golfvaardigheden te oefenen.
Uiteraard zal Golfbaan Tespelduyn dit evenement weer op een voortreffelijke manier verzorgen, met voldoende ruimte voor een gezellig onderonsje en een hapje en drankje. Tevens is er de mogelijkheid na afloop van de prijsuitreiking gezellig te blijven dineren.