Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen Archieffoto: pr).

Karin Bloemen komt tot bloei in nieuwe theatervoorstelling
Laatste update: 31 maart 2017 om 13:05

LEIDEN - Nederlands grootste theaterdiva Karin Bloemen komt terug met een gloednieuwe theatertournee, genaamd 'Volle Bloei!'

'Volle Bloei' belooft een show vol komische conferences en de mooiste liedjes begeleidt door een geweldige live band. Uiteraard gekleed in de prachtigste kostuums zoals men La Bloemen kent! Daarnaast is er in 'Volle Bloei' plaats voor talenten in de knop. Karin biedt namelijk in elke voorstelling een jonge zanger of zangeres een podium om voor eigen publiek tot bloei te komen. Anne Sollewijn Gelpke zal Karin in de Leidse Schouwburg een liedje vergezellen op het toneel. Benieuwd naar Karin en Anne? 'Volle Bloei' is op vrijdag 31 maart te zien in de Leidse Schouwburg.

Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40ste en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Tenminste, dat lijkt zo! Karin brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Vol overgave zet ze al haar talenten in om dit doel te bereiken; zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend met haar vele gezichten  en misschien pakt ze zelfs haar dirigeerstokje er wel bij! Ja, wie houdt nou niet van Bloemen in volle bloei?


Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. In de loop der jaren wint Karin onder andere een Gouden Harp, een Edison, de Annie M.G. Schmidtprijs en in november jl. de Gouden Genesius Penning. Volle Bloei wordt haar dertiende eigen theatershow. Algemene info over de voorstelling, de volledige speelijst en tickets zijn te vinden op www.wereldtheater.com.

Meer info over de show en/of het reserveren via kaarten in Leiden is te vinden op de website.

 

Meer info: http://www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl