Capella Vocale doet veel muzikale stijlen aan en is op zoek naar een bas en enkele tenoren (Foto: pr).

Capella Vocale op zoek naar bassen en tenoren
Laatste update: 31 maart 2017 om 13:08

LEIDEN - Capella Vocale, een toonaangevend kamerkoor uit Leiden, heeft weer plaats voor een bas en enkele tenoren.

Geïnteresseerde zangers zijn van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken en mee te doen met een repetitie op maandagavond.

Capella Vocale staat onder leiding van Monique Schendelaar. Het koor verzorgde een prachtig lustrumconcert in oktober 2016: "Capella Vocale op de toppen van hun kunnen, hemels, supervitaal en in een saamhorigheid die bevlogen dirigenten als Schendelaar kunnen bewerkstelligen", aldus recensent van der Spek. Op 5 maart zong het koor een prachtige Evensong in de Laurenskerk in Rotterdam.


Capella Vocale doet veel muzikale stijlen aan, van Middeleeuwen tot heden en af en toe minder klassiek, soms met instrumentale begeleiding. Op de agenda voor 2017 staat onder andere het Jaarconcert in de Lokhorstkerk op 8 oktober. Zingen bij Capella is mooie muziek maken, beter leren zingen en luisteren, samen plezier hebben en voldoening krijgen van prachtige optredens.


Geïnteresseerde zangers zijn welkom op maandagavond. Graag vooraf komst melden bij Jacques Velmans via tel. 06-53379787 of stuur een bericht per email.

Voor meer info, zie de website.

 

Meer info: bestuur@capellavocale.nl
Meer info: http://www.capellavocale.nl