Clubheld Jaap Schaap live in de uitzending van Radio 538 (Foto: pr).

Jeugdtrainer Ter Leede wordt Radio 538 Clubheld
Laatste update: 4 april 2017 om 14:35

SASSENHEIM - Jeugdtrainer Jaap Schaap, al vele decennia vrijwilliger bij voetbalvereniging Ter Leede en naast een veelheid aan activiteiten vooral bekend als de grote animator achter het Ukken-voetbal, is afgelopen zondag uitgeroepen tot Radio 538 Clubheld.

Een fantastische bekroning voor al het werk dat hij voor de club uit Sassenheim heeft verzet.

Nadat Jaap enkele weken geleden door een speler van de roodgelen bij het radiostation als kandidaat Clubheld was aangemeld, werd er massaal op hem gestemd. Zondag bleek hij de meeste stemmen voor de titel Clubheld te hebben ontvangen en werd Jaap 's morgens thuis verrast door een bezorger van DHL die voetbalmateriaal kwam afleveren. Die bezorger bleek echter een vermomde medewerker van Radio 538 te zijn. Even later cirkelde er een vliegtuigje boven Sassenheim met daarachter de tekst 'Jaap, kom naar de club', waarna de jeugdtrainer werd gebeld door een radio dj van 538, die hem live in de uitzending vertelde dat hij de titel had gewonnen.


Eenmaal op sportcomplex De Roodemolen aangekomen, waar heel veel trotse jeugdleden en ouders hun trainer stonden op te wachten, kreeg de compleet verraste Jaap het bij de titel Clubheld behorende oefenmateriaal ter waarde van maar liefst 2.500 euro uitgereikt.