(Foto: pr).

Met scootmobielen door de bollenvelden
Laatste update: 11 april 2017 om 12:12

NOORDWIJKERHOUT - Op dinsdag 25 april rijdt de leukste file van de Bollenstreek weer.

Op die dag zullen weer zo'n 120 deelnemers uit de Bollenstreek, maar ook van ver daarbuiten, genieten van een toertocht door de bloeiende bollenvelden.

Na ontvangst in het atrium van De Munnekeweij zal dit jaar Aad Verkade, directeur van Woningstichting Sint Antonius van Padua, het startschot geven. Hij draagt de tocht al sinds dag één een warm hart toe en heeft deze namens Padua al die jaren zowel materieel als financieel ondersteund.


Net als vorig jaar is FC Lisse met al haar vrijwilligers weer gastheer voor een lunch met soep, broodjes en levensliederen van dameskoor BroCante. 's Middags hopen de deelnemers op te warmen in de Bloemenkas van Noordwijk Buiten, waar dameskoor Geen Gehoor smartlappen zingt. Terug in Noordwijkerhout worden alle deelnemers na de medaille-uitreiking ontvangen met muziek van The Melody Makers.


Terwijl de deelnemers genieten van hun drankje komt een heel bataljon chauffeurs en vrijwilligers op gang. Nadat de meeste scootmobielen maandagavond door vrachtwagens van Van Steijn, Van der Slot, en Meeuwenoord waren opgehaald moeten deze weer retour. Ondertussen rijden taxi's van Taxi Brouwer en A-Tax De Vries af en aan om iedereen weer thuis te brengen. Prachtig hoe iedereen zich hier zo enorm voor inzet!


Er is nog ruim voldoende plaats en het evenement is gratis. Aanmelden kan via Jaap Walen (tel. 06-53837262) en via het aanmeldformulier op de website.

 

Meer info: http://www.debloemenslinger.nl