Het gezelschap 'De Hollandse Nieuwe' brengt muzikaal theater over de belevenissen in een echt Leids buurthuis (Foto: pr).

Hollandse Nieuwe sluit seizoen Zondag Open af
Laatste update: 11 april 2017 om 14:38

LISSE - Het gezelschap 'De Hollandse Nieuwe' uit Oegstgeest sluit op zondag 23 april het seizoen van de concertreeks Zondag Open van Stichting De Paraplu af.

In De Beukenhof spelen zij de voorstelling 'Hutspot de Musical, een KlapStuk!'.

De voorstelling, die vol zit met Nederlandse en Leidse liedjes, gaat over het dagelijks leven in een echt Leids buurthuis. De wekelijkse bingoavond is in volle gang. Annie wint een tassie, maar raakt die vervolgens weer kwijt. Leo drinkt teveel en wat moeten we toch gaan doen op 3 oktober als de kas bijna leeg is? Daar gaat de buurthuisbevolking eens even over nadenken. Ondertussen kan worden genoten van de meest uiteenlopende liedjes; van 'Terug naar de kust' tot 'Het zal je kind maar wezen' en alles er tussenin.


De Hollandse Nieuwe is jonge vereniging, opgericht in januari 2014, en heeft tot doel het brengen van muziektheater. Het gezelschap bestaat uit creatieve en ervaren theatermensen, die vernieuwende eigen producties brengen vol met bekende Nederlandse liedjes.


Het optreden is in De Beukenhof aan de Eikenlaan 2a en vangt aan om 14.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.