De druivenkas van Hans Meskers (Foto: pr).

Pop-up galerie in De Zilk Kunst tussen de druiven
Laatste update: 11 april 2017 om 15:32

DE ZILK - Olie-, acryl- of waterverf? Onder het motto 'Heel de Zilk schildert' roepen twee enthousiaste kunstliefhebbers uit De Zilk kunsttalenten, vrijetijd-kunstenaars en gearriveerde profs op, om hun kunst aan dorpsgenoten te laten zien.

Elke kunstenaar of kunstenares kan zijn werk tonen onder de druiven in de kas van Hans Meskers. Deze pop-up galerie is op 11 juni de plek voor schilders en  tekenaars van de Zilk om elkaar te ontmoeten en dorpsgenoten hun werk te showen.


In de kas is het plafond bedekt is met vele druiventrossen tussen de ranken van de druivenstokken. Alle grote, maar ook beginnende kunstenaars en professionals zijn van harte welkom. Beschut tegen regen en kou is deze pop-up galerie één dag het zomerse podium voor kunstschilders om hun werken te laten zien. Er is nog plek en er zijn geen kosten aan verbonden. Dus informeer naar de mogelijkheden of nog liever geef je op!


De organisatie is in handen van Jacqueline Nederstigt en Coby de Haas. Voor meer info en/of opgave kan men mailen met jacnederstigt@hotmail.com en/of naar het andere emailadres.

Meer info: locootje@gmail.com