Leeuwenhorst streeft er niet alleen naar een aanbod te hebben voor nagenoeg ieder budget, maar ook in een variatie van voertuigen, van klein naar groot en van jong naar iets ouder (Foto: pr).

Leeuwenhorst biedt occasions aan in allerlei prijsklassen
Laatste update: 11 april 2017 om 15:38

HILLEGOM - Eind maart opende Leeuwenhorst Automotive haar deuren van de showroom gelegen aan de Marconistraat 35.

Naast de showroom aan de Marconistraat heeft Leeuwenhorst ook verkoop- en servicepunten in Heemstede en Bentveld en daarom wordt gebruik gemaakt van een algemeen informatienummer: tel. 023-6200967.

Het bedrijf biedt occasions aan in allerlei prijsklassen die zijn voorzien van de Nationale Autopas ter verificatie van de juiste kilometerstand. Voor het aflevering klaarmaken, onderhoud en reparatie wordt in Hillegom gebruik gemaakt van de diensten van het naast gelegen garagebedrijf Van Saase. Ruud Duivis, eigenaar van Leeuwenhorst, geeft aan dat de samenwerking met goed geoutilleerde garagebedrijven een absolute must is voor een goede service- en dienstverlening. Leeuwenhorst betrekt het merendeel van haar auto's van dealerbedrijven, fleetowners en leasemaatschappijen. Deze auto's zijn nagenoeg altijd voorzien van een onderhoudshistorie wat de nieuwe eigenaar een gerust gevoel geeft.

Leeuwenhorst streeft er niet alleen naar een aanbod te hebben voor nagenoeg ieder budget, maar ook in een variatie van voertuigen, van klein naar groot en van jong naar iets ouder. Alhoewel de meeste kopers zich vooraf oriënteren op het internet geeft het daadwerkelijk bekijken van een auto een veel beter beeld. Voor startende ondernemers wordt een financial lease constructie aangeboden, particulieren kunnen gebruik maken van de 50/50 deal. De afhandeling van de papierwinkel, zoals het op naam zetten en vrijwaren van de inruilauto, gebeurt allemaal in eigen huis.

Het volledige aanbod van Leeuwenhorst is te vinden op de website. Leeuwenhorst is Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur.

Meer info: http://www.leeuwenhorst-automotive.nl