MSV moest tegen Olympia vooral verdedigen. Aanvallend liep het pas laat in de tweede helft (Foto: pr).

Geen revanche voor MSV tegen kwelgeest Olympia
Laatste update: 12 april 2017 om 11:16

NOORDWIJK - Afgelopen zondag konden de handbalster van MSV revanche nemen op Olympia '72.

De ploeg uit Wassenaar had in de zaalcompetitie de titel voor de neus van de Noordwijksen weggekaapt en bleek ook nu te sterk.

De eerste paar doelpunten waren voor de Wassenaarse dames en al snel keek MSV tegen een achterstand aan. Hoewel de verdediging met regelmaat goed dicht zat ontbrak het aan aanvallen waaruit de doelpunten gemaakt konden worden. Olympia was ook dit keer een maatje te groot voor MSV, dat in de eerste helft niet meer dan vier doelpunten wist te maken. Ruststand 9-4 voor Olympia.


De tweede helft begon van beide kanten matig en het duurde lang voordat er weer gescoord werd. De keepster van MSV stopte twee penalty's en MSV mocht er ook twee nemen, waarvan er één werd gescoord. Pas ver in de tweede helft kreeg MSV weer grip op de wedstrijd en kon vijf doelpunten scoren, maar er was te weinig tijd over om het Olympia nog lastig te maken. Eindstand 17-11.


Rozi Prins was aan Noordwijkse zijde topscoorster. Verder waren ook Marloes Halvemaan, Joyce en Samantha Godé en Emma Schepens doeltreffend.