Jacques van Wittmarschen (Foto: pr).

MareFlex BV krijgt weer keurmerk Blik op Werk
Laatste update: 14 april 2017 om 15:06

VOORHOUT - MareFlex BV, dochter van MareGroep NV, heeft voor de negende keer op rij het keurmerk Blik op Werk toegekend gekregen.

Het certificaat van het kwaliteits- en kennisinstituut Blik Op Werk is een landelijk keurmerk voor re-integratiebedrijven. Alleen organisaties die aantoonbaar aan de hoge kwaliteitsnormen voldoen, mogen het keurmerk dragen. Het keurmerk wordt door het UWV en veel gemeenten als voorwaarde gesteld om re-integratieopdrachten voor hen te mogen uitvoeren. 


De certificering werd verstrekt na een grondige en zorgvuldige audit, intern begeleid door Operationeel manager re-integratie Jacques van Wittmarschen. Diverse prestatieonderdelen, zoals trajectresultaat en tevredenheid van cliënten en opdrachtgevers, zijn opnieuw kritisch tegen het licht gehouden.

Aanvullend op de audit toetste OVAL, de brancheorganisatie van onder andere arbodiensten, re-integratiebedrijven en jobcoachorganisaties, of MareFlex aan alle gestelde kwaliteitseisen voldoet. Ook dit bleek op alle 23 punten in orde. "Met de certificering bevestigt MareFlex opnieuw een betrouwbare organisatie te zijn voor mensen die op re-integratiegebied een steun in de rug kunnen gebruiken", aldus een woordvoerster.